Huis laten bouwen

Uw eigen droomhuis

U heeft een kavel gekocht en waarschijnlijk heeft u dan plannen om een huis te laten bouwen. Een huis dat volledig voldoet aan al uw wensen. Het is dus tijd om met een bouwbedrijf in zee te gaan. De ori├źntatiefase naar een betrouwbare en deskundige partner is aangebroken. U wilt uiteraard de juiste keuze maken. Bij De Klerk Bouw zit u goed. Wij bouwen niet alleen aan uw huis, maar ook aan een goede samenwerking!

Samen bouwen met De Klerk Bouw

Een huis laten bouwen is niet een alledaagse bezigheid. Er gaat veel geld, middelen en materialen mee gemoeid. Vaak is dit het begin van een stressvolle periode. Het is dan noodzakelijk dat er een goede samenwerking is tussen bouwbedrijf en opdrachtgevers. Dit bespaart u enorm veel kopzorgen. Wij hechten hier dan ook enorm veel waarde aan. Dit begint al bij het opstellen van een goed plan van aanpak. Duidelijke afspraken en heldere prijsopgaven zijn de basis van succes. Pas als dit duidelijk is, starten wij met bouwen.

Huis laten bouwen

Graag stellen wij ons even voor

Wij zijn een aannemersbedrijf gevestigd in Zeist en wij voeren allerlei bouwprojecten uit. Denk aan renovatieprojecten, verbouwingen en dus ook het bouwen van een huis. Wij hebben al vele klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Dit behalen wij keer op keer door enkel gebruik te maken van kwaliteitsmaterialen en een vakkundige afwerking. Wat ons uniek maakt, is het volgende:

 • Vakmannen met veel kennis en ervaring
 • Scherpe prijzen door langdurige relaties met leveranciers
 • Persoonlijk contact en recht door zee
 • Klantgerichtheid en advies op maat
 • Wij staan altijd voor u klaar, ook buiten werktijd

Huis laten bouwen door De Klerk Bouw

Door onze ervaring, kennis en klantgerichtheid weten wij zeker dat wij de perfecte partner voor u zijn. Om een betere indruk te krijgen van onze werkzaamheden verwijzen wij u graag door naar onze opgeleverde projecten. Wanneer u begint met het bouwen van een huis zullen uw zorgen de onze zijn. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent!

Onze contactgegevens

Elk huis is uniek, waardoor wij u graag in een persoonlijk gesprek informeren en adviseren. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-22354172 of per e-mail via info@deklerkbouw.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Een huis laten bouwen begint met contact op te nemen met De Klerk Bouw!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : info@deklerkbouw.nl

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | info@deklerkbouw.nl