Aanbouw

Kies dé specialist voor uw aanbouw?

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een aanbouw. Vaak vinden ze de woonkamer te klein worden of willen ze graag een grotere keuken. Een gezinsuitbreiding kan hier ten gronde liggen, maar er zijn nog honderden andere redenen te bedenken. U heeft natuurlijk de keuze om te gaan verhuizen, maar wellicht wilt u dit helemaal niet. Dan is een aanbouw de ideale oplossing!

Voordelen van een aanbouw

Een aanbouw brengt veel voordelen met zich mee. Wellicht heeft u uw keuze al gemaakt of twijfelt u nog. Hieronder zijn de voordelen voor u netjes op een rijtje gezet:

 • Creëert erg veel extra woonruimte
 • Meer licht in uw huis
 • Een betere doorgang naar uw tuin
 • Waardestijging van uw woning

Vakmensen van De Klerk Bouw

Een aanbouw is niet zomaar een bouwklus. U wilt er nog jaren van genieten, waardoor het van groot belang is dat vakmensen met ervaring deze werkzaamheden uitvoeren. Bovendien zijn er veel aannemersbedrijven te vinden die uw aanbouw kunnen uitvoeren. Hierdoor is het lastig om een goede keuze te maken. Hoe weet u nu of u een goede keuze maakt? Bij De Klerk Bouw kunt u rekenen op deskundigheid en vakmanschap. Wij werken enkel met de beste vakmensen. Mensen met veel ervaring en die al vele tevreden klanten hebben mogen helpen.

Aanbouw

Waarom kiezen voor De Klerk Bouw?

Wij van De Klerk Bouw zijn een vakkundig aannemersbedrijf die door de jaren heen veel ervaring heeft opgedaan met de meest uiteenlopende bouwklussen. Wij hebben als bouwbedrijf veel klanten naar tevredenheid mogen helpen met hun aanbouw. Door onze nauwe contacten met leveranciers zijn wij in staat om de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en heldere prijsopgaven. Dit is voor beide partijen prettig samenwerken. Bent u onze volgende tevreden klant?

Offerte op maat ontvangen? Bel ons!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u graag een offerte op maat ontvangen? Dan kunt u het beste bellen naar 030 – 8893980. Het is ook mogelijk het contactformulier op onze website in te vullen of te mailen naar [email protected]. Wij staan u graag te woord. Een aanbouw laat u natuurlijk uitvoeren door de mensen van De Klerk Bouw.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]