Verbouwen naar wens

Verbouwen of renoveren is leuk. Wat er eerst slecht uitzag door ouderdom of verweer, krijgt weer een fris nieuw jasje of wordt weer in zijn glorie hersteld. Het kan gaan om een praktische aanpassing in de constructie van uw woning of u wenst een andere stijl toe te passen. Ook voor sloopwerk en grondwerk kennen wij partijen die uw verbouwing naar wens kunnen realiseren. De Klerk Bouw helpt u graag bij het maken van uw plannen en kan voor u een offerte maken. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Badkamers en keukens

De ruimten in een huis welke het meest intensief gebruikt worden zijn wel de badkamer en de keuken. Deze ruimten eisen speciaal aandacht ten aanzien van gebruikersgemak alsook in het aspect van onderhoudsvriendelijkheid. De Klerk Bouw heeft niet alleen de expertise in het bouwen van uw ideale badkamer en keuken, maar heeft ook een schat aan kennis als het gaat om de beschikbaarheid van materialen en de juiste afwerking.

verbouwen badkamerZowel de badkamer als de keuken zijn voorzien van het element water. Een bad, douche, wastafel en mogelijk dat de badkamer ook voor ed wasmachine gebruikt wordt. Het is belangrijk dat de constructie tegen water beschermd wordt om vorming van schimmel en de gepaard gaande hygi├źnische onreinheid tegen te gaan. De keuze en afwerking van materialen is erg belangrijk bij het construeren van de keuken en badkamer. De Klerk Bouw weet precies waar op gelet moet worden om dergelijke problemen te voorkomen. U wilt natuurlijk voorkomen dat de badkamer of keuken weer opengebroken moet worden vanwege een lekkende leiding.

verbouwen keuken

Voorkom lekkage

Afwerking van randen aanbaden en gootsteen wordt gedaan met siliconen. Het is belangrijk dat de siliconen goed hecht en de naden afdicht. Het kan echter voorkomen dat deze afdichting loslaat. Dit kan gebeuren bij het schoonmaken van de badkamer of keuken door het gebruik van chemicalien of gewoon door te hardhandig schrobben. Indien dit gebeurd is het verstandig om dit zo spoedig mogelijk te herstellen.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]