Veiligheid eerst

Het bekende spreekwoord: “Waar gewerkt wordt vallen spaanders”. Wanneer een bouwproject van start gaat, wordt er allerlei materieel en gereedschap aangesleept. Mogelijk wordt er gesloopt en het afval kan een potentieel gevaar vormen voor verwonding. Ook kan er met electriciteit gewerkt worden en leidingen liggen bloot. Er zijn tal van scenarios die risico’s met zich meebrengen. Voorzichtigheid is dan ook geboden.

VCA Certificaat

Steeds meer opdrachtgevers verlangen een certificaat Veiligheid Checklist Aannemers (VCA). Dit certificaat is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Meer kunt u lezen op de VCA website.

VCA gecertificeerd

Uiteraard is De Klerk Bouw in het bezit van een VCA certificaat. Veiligheid is niet alleen in het belang van de uitvoerder, maar ook voor de omgeving. Verbouwingen kunnen plaatsvinden in en rond het huis waar ouderen en kinderen aanwezig zijn. Het is dan belangrijk dat gevaar voor verwonding geminimaliseerd wordt.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : info@deklerkbouw.nl

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | info@deklerkbouw.nl