Aannemer

Betrouwbare en vakkundige aannemer

Het kiezen van een geschikte aannemer is niet een alledaagse bezigheid. Het is een lastige keuze, die bepaalt of uw bouwklus succesvol wordt afgerond. Hoe vaak hoort u wel niet dat een bouwproject totaal flopt, doordat er niet goed samengewerkt wordt tussen aannemer en opdrachtgever. Goede afspraken en duidelijke prijsopgaves zijn dan ook van groot belang. Deze vindt u bij aannemersbedrijf De Klerk Bouw!

Waarom kiezen voor ons?

Waarom moet u nu kiezen voor een aannemer van ons bouwbedrijf? Allereerst werken wij enkel met de beste vakmensen met liefde voor hun vak. Vakmensen die veel waarde hechten aan een goede samenwerking en alles op alles willen zetten om u als klant tevreden te stellen. Daarnaast krijgt u bij ons ook vrijblijvend advies. Wij denken graag met u mee. Tot slot profiteert u van scherpe prijzen voor onze nauwe contacten met leveranciers van materialen en producten. Kortom, een geschikte aannemer vindt u bij De Klerk Bouw!

Onze diensten

Naast een goede samenwerking tussen aannemer en opdrachtgever is een van onze voordelen dat wij veel diensten onder een dak aanbieden. Van bouwklussen voor bedrijven en particulieren tot aan simpele verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Alles op het gebied van bouwen kunt u laten uitvoeren door de vakmensen van De Klerk Bouw! Wij zijn gevestigd in Zeist, maar een aannemer van ons is ook vaak werkzaam in Driebergen, De Bilt, Baarn, Utrecht, Bilthoven, Bunnik, Soest, Amersfoort of Hilversum. U kunt onze aannemers bijvoorbeeld inschakelen voor:

 • Complete keukenrenovaties
 • Het realiseren van een aanbouw
 • Diverse onderhoudswerkzaamheden
 • Nieuwbouw om extra ruimte te creëren
 • Het realiseren van uw badkamer

Onze werkwijze

Allereerst zullen wij in een persoonlijk gesprek alle wensen met u bespreken. Onze aannemer begint met een goed plan van aanpak en een afgestemde kostenoverzicht. Duidelijk afspraken en de verwachtingen op elkaar afstemmen zijn de basis hiervan. Vervolgens zullen wij een offerte op maat aanbieden. Dankzij onze goede contacten met leveranciers kunnen wij u hele goede prijzen bieden. Tot slot mag u van ons verwachten dat we tijdens, voor en na het bouwen u altijd voorzien van deskundig advies.

Bovendien zijn we VCA gecertificeerd waardoor we veilig te werk gaan. Veilig werken is niet alleen fijn voor ons, maar ook voor uw omgeving

Aannemer De Klerk Bouw is uw partner!

Wanneer kunnen wij de eerste afspraak met u maken? U kunt ons op diverse manieren bereiken. Zo kunt u snel en gemakkelijk het contactformulier op onze website invullen of mailen naar [email protected]. Telefonisch kunt u ons bereiken via 06-22354172. Onze mensen staan u graag te woord en onze aannemer komt graag bij u langs!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]