Aannemersbedrijf

Vind hier uw vakkundig aannemersbedrijf

Het kiezen voor een goed aannemersbedrijf zorgt dat uw project succesvol wordt afgrond. Dan bent u bij De Klerk Bouw aan het juiste adres. Wij zijn een bouwbedrijf dat zich de afgelopen jaren gespecialiseerd heeft in alles op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud.

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons

In de loop der jaren heeft ons aannemersbedrijf veel bouwklussen uitgevoerd. Of dit nu voor bedrijven of particulieren is, de wensen van u als klant staan bij ons centraal. U mag dan ook het nodige van ons verwachten. Wanneer u kiest voor ons, dan kunt u rekenen op deskundigheid en vakbekwaamheid. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en duidelijke prijsopgaven. Hierdoor blijven klanten gebruikmaken van onze diensten en komen ze graag terug bij ons aannemersbedrijf.

Aannemersbedrijf

Vakmensen met een liefde voor hun vak

Wanneer u plezier hebt in uw werk, dan worden projecten met meer kwaliteit afgerond. Dit is ook binnen ons bedrijf van toepassing. Wij werken daarom ook alleen met vakmensen met veel ervaring. Hierdoor kunnen ze elk nieuwbouw- of verbouwproject uitvoeren. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, onze vakmensen krijgen de klus geklaard. Of het nu gaat om aan aanbouw of een badkamerrenovatie; de mensen van ons aannemersbedrijf helpen u hier graag bij.

Waarom kiezen voor ons aannemersbedrijf?

De Klerk Bouw is een aannemersbedrijf dat breed inzetbaar is. Naast onze veelzijdigheid aan diensten kunt u bij ons rekenen op:

 • Klantgerichte werkwijze
 • Duidelijke afspraken en heldere prijsopgaven
 • Vast aanspreekpunt voor uw vragen
 • Snelle oplevering van uw project
 • Advies op maat

Hoe wij te werk gaan

Voordat we van start gaan met uw bouwklus zullen we eerst een duidelijke plan van aanpak opstellen. Hierdoor ontstaan er geen misverstanden en worden de werkzaamheden en tijdsplanning overzichtelijk in kaart gebracht. Hierdoor ontstaan er geen misverstanden en kunnen wij uw project snel afronden.

Maak snel een afspraak met ons aannemersbedrijf!

Wilt u graag meer weten over De Klerk Bouw? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier. Ook kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 06-22354172. Wij staan u graag te woord. Bij aannemersbedrijf De Klerk Bouw weet u dat u goed zit!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]