Binnenzonwering aanschaffen? Dit zijn de voordelen!

De voordelen van binnenzonwering

Heeft u de gedachte om binnenzonwering voor uw woning of kantoorpand aan te schaffen? Een goed idee, want binnenzonwering brengt vele voordelen met zich mee. Onder zonwering verstaan we jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen en lamellen. Ze zijn niet enkel licht- en warmtewerend, maar kunnen ook de warmte behouden en privacy bieden. Wilt u meer weten over de voordelen van binnenzonwering? Lees dan nu dit blog!

De lichtinval bepaalt u zelf

Inderdaad, bij binnenzonwering kunt u de lichtinval geheel zelf bepalen. Wilt u ‘s ochtends het zachte ochtendlicht binnenlaten? Dan kunt u uw lamellen of jaloezieën wijd open zetten. Indien u thuis op uw computer aan het werk bent, kunt u het licht dempen. Zo heeft u nog steeds genoeg daglicht, maar schijnt het niet vervelend op uw scherm. ‘S avonds kunt u uiteraard de zonwering sluiten voor uw privacy.

Ook geschikt voor de donkere dagen

Misschien denkt u dat binnenzonwering enkel geschikt is voor zonnige dagen, maar niets is minder waar. Ook in de herfst en winter is deze zonwering van nut. U kunt de inkijk gemakkelijk beperken wanneer het donker wordt. Maakt u gebruik van elektrische binnenzonwering, dan kunt u deze ook voorprogrammeren. Zo sluit uw binnenzonwering automatisch wanneer u ‘s avonds niet thuis bent. Dit verlaagt weer de kans op een inbraak.

Minder energieverbruik

Wist u dat binnenzonwering ook een positieve invloed heeft op uw energieverbruik? Zonwering zorgt er namelijk voor dat u in de winter minder warmte verliest, en juist tijdens de zomermaanden de warmte tegengehouden wordt. Dit komt doordat binnenzonwering isolerend is, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Het grote voordeel is dat u hierdoor tijdens de koude maanden minder hoeft te stoken.

Uw gordijnen verkleuren niet meer

Als u beschikt over mooie grote ramen aan de zonkant, dan kan het zijn dat uw gordijnen snel verkleuren. Heeft u donkere of fel gekleurde gordijnen van een natuurlijke stof? Bescherm deze dan met binnenzonwering. Uw lamellen of rolgordijnen zorgen ervoor dat het zonlicht gefilterd wordt en kunnen deze vaak geheel tegenhouden. Hierdoor zal de mooie kleur van de gordijnen langer behouden blijven.

Makkelijk te combineren met vitrage en overgordijnen

Binnenzonwering is ook decoratief. Naast haar praktische eigenschappen, kunt u deze gordijnen mooi combineren met vitrage of overgordijnen. Zo kunt u ervoor kiezen deze uit dezelfde stof te laten maken of kiezen voor een combinatie met meer contrast. Waarvoor gaat u?

Aan de slag met binnenzonwering

U weet nu meer over de voordelen van binnenzonwering. Wilt u direct uw zonwering aanschaffen? Zoek dan via Google naar een expert bij u in de omgeving, zodat u snel de juiste binnenzonwering voor uw woning in huis heeft. Wij wensen u veel succes bij het uitkiezen van uw ideale binnenzonwering!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]