Bouwbedrijf

Bouwen aan een goede samenwerking!

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf om uw bouwklus uit te besteden? Dat is al een lastige klus op zich. Hoe weet u nu of u met een met een betrouwbare en deskundige partij in zee gaat? Vaak zijn het werkzaamheden die niet voor de korte termijn zijn. Het goed uitvoeren van de werkzaamheden is dus erg van belang. U wilt namelijk niet op korte termijn al renovatiewerkzaamheden moeten uitvoeren. Wij vertellen u dan ook maar al te graag graag waarom bouwbedrijf De Klerk Bouw uw ideale bouwpartner is.

Bouwbedrijf De Klerk Bouw

Wij zijn een bouwbedrijf gevestigd in Zeist. Door de jaren heen hebben wij al vele klanten mogen helpen om hun bouwproject tot een succes te maken. Dit resultaat behalen we door enkel gebruik te maken van kwaliteitsmaterialen en een vakkundige afwerking. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en duidelijke afspraken. U krijgt dan ook kwaliteit tegen scherpe prijzen wanneer u kiest voor ons bouwbedrijf.

Waar kunt u ons voor inschakelen?

Ons bouwbedrijf voert voor zowel bedrijven als particulieren opdrachten uit. Van simpele verbouwingen tot aan nieuwbouw, u bent bij ons aan het juist adres. Onze werkzaamheden bestaan uit:

 • Nieuwbouw: Het bouwen van extra ruimte. Denk hierbij aan kantoorruimte, extra slaapkamer of een aanbouw.
 • Verbouw: Ons bouwbedrijf heeft een grote expertise in het verbouwen van uw ideale badkamer of keuken. Ook andere verbouwingen zijn zeker aan ons besteed.
 • Onderhoud: Het goed onderhouden van uw constructies is van groot belang. Tijdig onderhoud is dan ook veel goedkoper dan uitstellen.
 • Glas service: Heeft u ruitschade opgelopen? Wij zullen eerst de opening goed afdichten en vervolgens snel een vervangende ruit vakkundig plaatsen.

VCA-gecertificeerd

Wanneer een bouwproject van start gaat, wordt er allemaal materiaal en gereedschap aangesleept. Veiligheid staat bij het bouwen voorop. Ons bouwbedrijf is dan ook in het bezit van een VCA-certificaat. Hierdoor bent u er zeker van dat er veilig wordt gewerkt. Niet alleen voor de uitvoerder, maar ook voor de omgeving.

Bent u onze volgende tevreden klant?

Wilt u ons bouwbedrijf inschakelen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op via 06-22354172. U kunt ons ook per e-mail bereiken ([email protected]) of het contactformulier op de website invullen. Ons bouwbedrijf is de beste keuze voor uw bouwklus!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]