Dakkapel

Creëer extra ruimte met een dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel moet vakkundig en goed gebeuren. Anders is het vervangen of renoveren in een vroeg stadium noodzakelijk. Uiteraard wilt u dat voorkomen. Laat het plaatsen dan ook door vakmensen met veel ervaring uitvoeren. Bij De Klerk Bouw bent u in dat geval aan het juiste adres. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het monteren van dakkapellen. Bent u onze volgende tevreden klant?

Kwaliteit en vakmanschap vindt u bij De Klerk Bouw!

Een goede samenwerking is de basis voor succes. Alleen dan kan het plaatsen van een dakkapel snel en goed verlopen. Bovendien scheelt het u veel kopzorgen. Bij De Klerk Bouw zijn wij hier ons erg van bewust. Het plaatsen van een dakkapel is namelijk een langetermijninvestering. Hierdoor is het van belang dat vakmensen met oog voor detail en kwaliteit deze werkzaamheden uitvoeren. Wij denken dan ook maar al te graag met u mee en voorzien u van vrijblijvend advies.

Waarom een dakkapel?

De kans is groot dat u inmiddels de keuze voor een dakkapel heeft gemaakt. Bent u nog niet helemaal overtuigd en wilt u graag de voordelen weten? Hieronder vindt u de 3 belangrijkste voordelen opgesomd:

 • U creëert meer woonruimte
 • U krijgt extra licht in uw woning
 • Uw woning stijgt in waarde

Verder heeft u de keuze uit twee verschillende soorten, namelijk prefab en traditioneel. Prefab is vaak sneller klaar doordat alle onderdelen in de fabriek worden gemaakt. Traditioneel betekent dat het dakkapel ter plekke op uw dak wordt gemaakt. De keuze is aan u.

Hoe gaan wij te werk?

Alles begint met een goed plan van aanpak en een afgestemd kostenoverzicht. Zo voorkomt u onverwachte verrassingen en weet u waar u aan toe bent. Wij komen dan allereerst graag bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Over het algemeen bestaat de plaatsing van een dakkapel uit het inmeten, produceren, plaatsen en afwerken.

Wij staan u graag te woord!

Heeft u vragen over ons ons bedrijf? Wilt u ons direct inschakelen? Of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan telefonisch contact op via 06-22354172 of per e-mail via [email protected]. U kunt ook snel en gemakkelijk het contactformulier op onze website invullen. Laat uw dakkapel plaatsen door bouwbedrijf De Klerk Bouw!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]