Dakkapellen

De Klerk Bouw plaats al jaren dakkapellen

Dakkapellen hebben verschillende voordelen. Zo zorgen ze voor meer licht en ruimte in uw woning. Daarnaast verhoogt een dakkapel over het algemeen de waarde van uw woning. Ons aannemersbedrijf heeft in de loop der jaren veel dakkapellen mogen plaatsen. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen wij u overal mee helpen.

Twee soorten dakkapellen

Er zijn twee verschillende soorten, namelijk de prefab en de traditionele. Prefab zijn kant-en-klare dakkapellen die bij u op het dak worden geplaatst. Kiest u voor traditioneel? Dan worden deze ter plekke op maat gebouwd op uw dak. Welke u moet kiezen dat hangt af van uw wensen. Hieronder vindt u de voordelen van de twee verschillende opties:

Prefab voordelen:

 • Deze kapellen kunnen vaak binnen één dak geplaatst worden
 • De kosten zijn over het algemeen lager dan die van een traditioneel model
 • De kapellen worden kant en klaar geleverd
 • Deze modellen hebben weinig tot geen montagefouten

Voordelen traditioneel:

  • Veel aandacht voor details en persoonlijke wensen
  • Veel keuzevrijheid. De kapel wordt geheel op maat gemaakt
  • Elk dak is geschikt voor een dakkapel die op deze manier gebouwd wordt

3 belangrijke voordelen van dakkapellen

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor het plaatsen dakkapellen is om meer licht en ruimte te creëren. Een donkere zolderkamer kan binnen een dag worden omgetoverd tot een ruime slaapkamer of werkplek. Het is de ideale manier om groter te gaan wonen, zonder te hoeven verhuizen. Naast het voordeel van extra licht en ruimte is uw woning na het plaatsen van een dakkapel direct meer waard. U creëert namelijk eenvoudig meer woonruimte en een groter beloopbare vloer.

Dakkapellen

Meer informatie over dakkapellen?

Wilt u graag een offerte op maat of meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakmensen kunnen door hun jarenlange ervaring u voorzien van deskundig advies. U kunt ons op diverse manieren bereiken. Zo kunt het eenvoudig en snel het contactformulier op onze website invullen of mailen naar [email protected]. Wilt u liever iemand telefonisch spreken? Bel dan naar 06-22354172. De vakmensen van De Klerk Bouw plaatst al jaren dakkapellen en gaat graag met uw project aan de slag!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]