Dakopbouw

Breidt uw woning uit met een dakopbouw

Het bouwen van een dakopbouw is dé manier om meer ruimte in uw woning te realiseren. In tegenstelling tot een aanbouw of uitbouw hoeft u hierbij geen meters van uw tuin in te leveren. Naast het voordeel van meer woonruimte krijgt u ook meer licht in huis en stijgt de waarde van uw woning. Een dakopbouw biedt dus enorm veel voordelen! Wij van De Klerk Bouw helpen u hier graag bij.

Wie zijn wij?

De Klerk Bouw heeft veel ervaring met het realiseren van een dakopbouw. Onze vakmensen beschikken over de benodigde kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken. Wij voeren niet alleen dakopbouw werkzaamheden uit, maar ook voor nieuwbouw en renovatie kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het renoveren van uw keuken of het bouwen van een uitbouw in uw achtertuin. Alles op het gebied van bouwen voeren wij uit voor zowel bedrijven als particulieren.

Twee verschillende soorten

Wanneer u kiest voor een dakopbouw, dan heeft u over het algemeen twee mogelijkheden. Zo is er prefab. Deze modellen zijn kant-en-klaar en kunnen snel op uw dak geplaatst worden. De kans op montagefouten is hierdoor zeer minimaal. Naast prefab is er ook nog traditioneel. Deze worden ter plekke op uw dak gemaakt. Er is hierdoor veel ruimte voor uw persoonlijke wensen en eisen. Echter, liggen de kosten van laatstgenoemde over het algemeen wel hoger.

Onze kracht en specialiteit

Tot het komen van een succesvol bouwproject is het van belang dat er een goede samenwerking is tussen bouwbedrijf en opdrachtgever. Dat weten we bij De Klerk Bouw maar al te goed. Met een dakopbouw van De Klerk Bouw bent u gegarandeerd van:

 • Nauwe samenwerking
 • Vakmensen met veel expertise
 • Duidelijke prijsopgaven en snelle oplevering
 • Vast aanspreekpunt die ook na werktijd bereikbaar is
 • Oog voor detail en vakkundige afwerking

Dakopbouw? Laat het ons weten!

Wilt u graag advies of een vrijblijvende offerte ontvangen dan staan onze medewerkers u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-22354172 of per e-mail via [email protected]. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij gaan graag met uw dakopbouw aan de slag!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]