Een garage roldeur of een garage kanteldeur?

Koopt u straks een garage roldeur of een kanteldeur?

Raadt iedereen u aan een garage roldeur te kopen? Maar twijfelt u nog hierover? Waarom niet gewoon een traditionele kanteldeur? Wij zaten met dezelfde vraag. Een degelijke kanteldeur wordt toch al jaren in Nederland geplaatst? Roldeuren, die zien we toch alleen in Amerikaanse films en series? Wij gingen daarom op zoek naar de voor- en nadelen van beide garagedeuren. Lees dit blog en ontdek direct welke variant uw voorkeur draagt. Besluit u straks de kanteldeur of toch de garage roldeur te kopen?

De voor- en nadelen van een garage roldeur

Om de keuze voor u wat eenvoudiger te maken, sommen wij graag de belangrijkste voor- en nadelen op van beide varianten. Gaat u straks een garage roldeur kopen? Dan profiteert u van onder andere de volgende voordelen:

 • Optimale inbraakbeveiliging
 • Geschikt voor zeer brede garagedeuren
 • Zorgen voor een harmonieus en rustig totaalaanzicht

Let wel, een garage roldeur kopen is vooral handig wanneer u voornamelijk de auto gebruikt. Wilt u ook regelmatig met de fiets of per voet uw garage betreden? Laat er dan een loopdeur naast plaatsen.

De voor- en nadelen van een kanteldeur

Wilt u een loopdeur integreren in uw garagedeur? Kanteldeuren zijn hiervoor iets beter geschikt dan roldeuren. De werking van een kanteldeur is echter wel iets minder gebruiksvriendelijk dan een garage roldeur. En als u beschikt over een hele grote auto, is een kanteldeur waarschijnlijk niet groot genoeg. Omdat een garage roldeur uit meerdere panelen bestaat, kan deze een veel groter oppervlak vormen. Toch zijn er nog wat mooie voordelen te benoemen van een kanteldeur. Kanteldeuren staan namelijk bekend om hun:

 • Lagere prijzen
 • Degelijke kwaliteit
 • Diverse opties in vormgeving

Kortom, of u nou een kanteldeur of een garage roldeur besluit te kopen, u profiteert altijd van mooie voordelen. De vraag is, welke voordelen zijn voor u het belangrijkst?

Koop vandaag nog een garage roldeur of kanteldeur

Bent u eruit of u een kanteldeur of een garage roldeur wilt kopen? Ga dan op zoek naar een vakkundige, ervaren en klantgerichte aanbieder van garagedeuren. Wij raden u aan te kiezen voor een erkende leverancier of een premium partner van een kwalitatief merk. Ook is het verstandig een bedrijf te kiezen dat een 24-uurs service aanbiedt. Laat u tot slot goed adviseren over de eigenschappen en de mogelijkheden met beide garagedeuren. Zo weet u precies of het in uw geval verstandiger is een kanteldeur of een garage roldeur te kopen!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]