Gietvloer nieuwbouw

Snel te leggen tegen geringe kosten

Steeds meer mensen die een nieuwbouw woning of appartement kopen, kiezen voor het laten leggen van een strakke gietvloer als basis van hun nieuwe interieur. Maar wat maakt een gietvloer in nieuwbouw nu eigenlijk populair? Aannemers en architecten adviseren veel mensen om bij nieuwbouw te kiezen voor afwerking met een gietvloer, vanwege de positieve eigenschappen die deze vloer heeft. We vertellen je hieronder over de geneugten van een gietvloer in nieuwbouw.

Vele mogelijkheden van de gietvloer

Aannemers en architecten zijn zeer positief over de gietvloer omdat je er vele kanten mee op kunt. Of om precies te zijn: één kant is meestal voldoende. Een gietvloer kan bij nieuwbouw in één keer in meerdere ruimtes naadloos gelegd worden. Dat gaat zelfs razendsnel, omdat hij direct over de dekvloer aangebracht kan worden. Met name bij nieuwbouw levert dit veel tijdwinst en een forse kostenbesparing op. Ander voordeel van de gietvloer bij nieuwbouw is dat er meestal en vloerverwarming ligt die voor de gietvloer geen belemmeringen oplevert. Doordat de gietvloer slechts 3 mm dik is, wordt de warmte in huis optimaal benut.

Veel keuzemogelijkheden bij nieuwbouw gietvloer

Als het gaat om plaatsing in nieuwbouw heeft de gietvloer veel te bieden wat betreft vormgeving, afwerking, kleur en variatie. Zo is bijvoorbeeld de betonlook vloer heel populair. Maar ook de beton cire- of betonlook PU vloer hebben over aandacht niet te klagen.

Makkelijk in onderhoud

De gietvloer is nieuwbouw vooral ook populair omdat hij makkelijk te onderhouden is. Door de strakke, naadloze bovenlaag hebben vocht en viezigheid geen kans om in de vloer te trekken. Perfect dus voor gebruik in natte ruimtes als de badkamer en de keukens. Door het egale oppervlak zijn betonlook polyurethaan vloeren of epoxyvloeren snel en gemakkelijk schoon te houden met een dweil.

Meer weten over gietvloeren nieuwbouw?

Wil je meer weten over een gietvloer voor nieuwbouw. Vraag het aan de vloerspecialist. Je kunt overigens ook contact met ons opnemen. Wij weten er ook veel van!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]