Keukenrenovatie

Ben u toe aan een keukenrenovatie?

U wilt wel eens een nieuw keukenblad. De huidige deurtjes gaan niet meer helemaal goed dicht en hangen scheef. Of wilt u juist meer kastjes om uw keukengerei op te bergen? Een andere kookplaat of verlichting zou ook wel prettig zijn. Maar om nu de huidige keuken compleet te slopen een een nieuwe te installeren gaat net iets te ver. Een keukenrenovatie is dan de ideale oplossing! Wij van De Klerk Bouw helpen u hier graag bij.

Onderhouds- en gebruiksvriendelijke keuken

De keuken is vaak het hart van het huis en de plek die het meest intensief gebruik wordt. Deze ruimte vereist dan ook speciale aandacht. Ten eerste moet de plek zeer gebruiksvriendelijk zijn. U moet makkelijk uw eten kunnen klaarmaken en bij de benodigde spullen kunnen. Ten tweede is het van belang dat uw keuken onderhoudsvriendelijk is. Bij De Klerk Bouw houden wij rekening met uw wensen. In de loop der jaren hebben wij dan ook veel ervaring op het gebied van keukenrenovatie opgedaan.

Voordelen van een keukenrenovatie

Een keukenrenovatie brengt veel voordelen met zich mee. Denkt u hierbij aan het volgende.

 • Eenvoudig een nieuwe look: Door kleine aanpassingen te doen, krijgt uw keuken al een geheel nieuwe look
 • Bespaart u geld: Een keukenrenovatie is veel goedkoper dan het opnieuw installeren van een nieuwe keuken
 • Waardestijging: Door uw keuken op te knappen, verhoogt u de waarde van uw woning.
 • Minder rotzooi: De klus wordt vaak sneller en met veel minder sloopwerk uitgevoerd.
Keukenrenovatie

Waarom De Klerk Bouw?

De Klerk Bouw is een aannemersbedrijf dat door de jaren heen veel keukenrenovaties heeft uitgevoerd. Wij werken dan ook enkel met vakmensen, waardoor onze werkzaamheden van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking. Zo hanteren wij duidelijke prijsopgaven en bespreken wij voorafgaand aan het renoveren alle wensen met u door. Daarnaast kennen wij geen 9-tot-5-mentaliteit en is er tijdens het bouwproces een vast aanspreekpunt. Bij ons is uw keukenrenovatie in goede handen!

Maak een afspraak!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van ons bouwbedrijf? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-22354172 of per e-mail via [email protected]. Of u nu een kleine of grote keukenrenovatie wil, bij De Klerk Bouw is uw keukenrenovatie in goede handen.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]