Nieuwbouw

De Klerk Bouw is uw partner

Nieuwbouw werkzaamheden vragen om een betrouwbare en deskundige partner. Een bedrijf waarmee u goed kunt samenwerken en elkaar kunt vertrouwen. Een goed plan van aanpak en een afgestemde kostenoverzicht is hier de basis van. Gebeurt dit niet, dan kunt u voor vervelende verrassingen komen te staan. Uw nieuwbouw kan zelfs veranderen in een hels karwei. Bouwbedrijf De Klerk Bouw hecht veel waarde aan een goede samenwerking. Wij ontzorgen u helemaal.

Verbouwing

Nieuwbouw projecten

Voor iedereen geldt dat het leven veranderingen met zich meebrengt. Uw huidige woning kan bijvoorbeeld niet meer voldoen aan uw behoefte. U heeft dan de optie om te gaan verhuizen, maar wellicht wilt u dat wel helemaal niet omdat u in een prettige omgeving woont. Daarnaast brengt een verhuizing ook de nodige kosten met zich mee. Nieuwbouw of aanbouw is dan de perfecte oplossing!

Kies voor echte vakmannen

Indien uw omgeving het toelaat, is nieuwbouw de beste oplossing om extra ruimte te creëren. Dit kan gaan om een kantoorruimte, een extra slaapkamer of een garage. Ook kunt u denken aan een aanbouw in uw voor- of achtertuin. Op het gebied van nieuwbouw is er enorm veel mogelijk en dergelijke plannen zijn vaak ook makkelijk gemaakt. Echter, is oog voor detail en kwaliteit van groot belang en is het goed om u zich te laten informeren door een vakman. Deze vakmannen vindt u bij De Klerk Bouw.

Waarom nieuwbouw laten uitvoeren door ons?

 • Jarenlange ervaring met verschillende projecten
 • Klantgerichte werkwijze en een vast contactpersoon
 • Vakmensen met een liefde voor hun vak
 • Scherpe prijzen door nauwe contacten met onze leveranciers
 • Duidelijke afspraken en professionaliteit
 • Veilig werken voor de uitvoerder en omgeving

Laat u vrijblijvend adviseren

Ook het feit dat wij met u meedenken, is onze kracht. Wij adviseren u over de verschillende materialen en producten en denken graag mee met uw wensen. Zo maken wij uw nieuwbouw tot een succes. Wilt u meer informatie en kennis maken met ons in een persoonlijk gesprek? Neem dan gerust contact met ons op door middel van ons contactformulier. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar (06-22354172) en via de mail ([email protected]). Nieuwbouw projecten zijn bij bouwbedrijf De Klerk Bouw in goede handen!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]