Renovatie

Renoveren naar uw wens

Bent u uw huidige keuken helemaal zat en bent u toe aan een renovatie? Of wil u juist de voorgevel van uw woning een opknapbeurt geven? Dan bent u bij De Klerk Bouw in goede handen. Wij hebben inmiddels al honderden klanten mogen helpen met hun renovatiewerkzaamheden. Bent u de volgende klant die zijn renovatie laat uitvoeren door een vakkundig bouwbedrijf als De Klerk Bouw?

Een nieuwe look of het karakteristieke bewaren?

Wanneer u kiest voor een renovatie, dan zijn er twee verschillende mogelijkheden. Of u bent uw huidige badkamer helemaal zat en wilt u graag een complete nieuwe frisse look. Of u wilt juist dat de typische kenmerken en de stijl van uw woning bewaard blijven. Het uiterlijk hoeft enkel even opgefrist te worden. U kunt er ook voor kiezen om een combinatie van beide te laten doen. De Klerk Bouw heeft inmiddels zo veel ervaring opgedaan op het gebied van renovatie, dat wij u overal mee van dienst kunnen zijn.

Renovatie

Sleutelwoord bij De Klerk Bouw: samenwerking

Een goede samenwerking is van essentieel belang als gaat om renovatie. Door het goed opstellen van een plan van aanpak wordt in kaart gebracht wat de verwachtingen van beide partijen zijn. Bij De Klerk Bouw zal dit dan ook altijd gebeuren. Wij hechten enorm veel waarde aan een goede samenwerking. De Klerk Bouw is van mening dat alleen dan een renovatie tot een succes gebracht kan worden. Heldere afspraken zijn de basis voor succes.

Waarom De Klerk Bouw

Waarom moet u nu kiezen voor De Klerk Bouw? Inmiddels hebben al honderden klanten hun renovatie laten uitvoeren door ons. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze afgeronde projecten om een indruk te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen. Wanneer u voor ons kiest, dan kunt u rekenen op:

 • Vakkundig advies
 • Oog voor detail en kwaliteit
 • Ervaren vakmensen met veel kennis
 • Duidelijkheid en goede afspraken
 • Geen 9-tot-5-mentaliteit
Renovatie keuken

Renovatie? Wanneer kunnen we beginnen?

Wij komen graag even bij u langs om uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken op 06-22354172 of via e-mail: [email protected]. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Laat uw renovatie uitvoeren door de vakmensen van De Klerk Bouw!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]