Sfeervolle antieke stalramen

Uitstraling door antieke stalramen

Bent u op zoek naar een mooie, strakke maar toch authentieke sfeer voor uw woning of pand? Dan kunt u wellicht eens kijken naar de mogelijkheden van authentieke stalramen voor een unieke verfraaiing van uw woning. Stalramen zijn door hun bijna industriële look en feel een perfecte aanvulling op een moderne inrichting die toch iets meer nodig heeft. Vaak zien we dat stalramen dan ook worden gecombineerd met een industrieel interieur door de grootte waarin ze kunnen worden geleverd, maar bij kleinere stalramen past een ander interieur ook perfect. Wilt u graag meer weten? Leest u dan vooral verder!

De oorsprong van antieke stalramen

Antieke stalramen zijn gemaakt van robuust gietijzer en zijn daardoor van zeer zware kwaliteit. Zeer geschikt als ramen van uw pand dus, maar waar komen antieke stalramen eigenlijk vandaan? We zien dat het grootste gedeelte van de antieke stalramen komt vanuit België en Frankrijk. Hier blijven deze bewaard na de sloop van oude panden. U kunt hierbij denken aan panden zoals kloosters, kerken, fabrieken, oude gebouwen en scholen. Deze ramen waren bedoeld om veel licht door te laten en zijn daardoor vaak heel groot en robuust. Zonde om zomaar weg te gooien, vooral als ze prachtig staan in moderne panden en industriële inrichtingen.

Het toepassen van antieke stalramen

Antieke stalramen zijn er van heel erg groot tot heel erg klein. Het ligt aan uw eigen smaak en inrichting wat het beste past bij de ruimte. Echter moet u weten dat het gaat om een antiek product. Hier dient u rekening mee te houden als u een antiek stalraam wil gaan aanschaffen. Nadat u een antiek stalraam heeft aangeschaft zal het eerst gerestaureerd moeten worden zodat het meekan met de huidige standaarden. Zorgt u dus dat u uw stalramen aanschaft bij professionals die uw raam ook direct voor u kunnen opknappen. Het raam moet namelijk eerst worden gestraald, vervolgens worden gepoedercoat en daarna (indien gewenst) voorzien van glas.

Vind het stalraam van uw dromen

Bent u overtuigd en wilt u uw pand sieren met prachtige stalramen? Laat u dan goed informeren door een verkoper of handelaar. Zij kunnen samen met u kijken welke stalramen bij u passen en u adviseren over de toepassing om ervoor te zorgen dat uw stalraam perfect bij uw woning of pand past. Wij wensen u heel veel succes met het vinden van uw stalraam!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]