Sprekende muren zonder gekke kleuren?

De oplossing voor een (saai) wit interieur

U heeft een witte woonkamer. Aan de ene kant vindt u dit prettig omdat het rust geeft, en handig omdat wit met bijna alles te combineren is. Maar aan de andere kant is het soms wel een beetje saai. Dit kunt u eenvoudig oplossen met witte steenstrips! Dan heeft u het beste van beiden. In dit blog vertellen wij u hoe het werkt!

Wat zijn witte steenstrips?

Witte steenstrips zijn dunne steenstrips die tegen de muur geplakt kunnen worden. Zo lijkt het net een massieve muur terwijl de laag steenstrips eigenlijk maar heel dun is. U kunt ze eenvoudig aan de muur plakken om de illusie van een wit-stenen muur te creëren. Zo blijft uw woonkamer wit en rustig maar wordt het toch spannender door de steenstructuur!

De beste plaats voor witte steenstrips

Het is aan te raden om niet alle muren te beplakken met steenstrips. Dat zou weer te druk worden. Beperk u daarom tot één muur of kolom. Dan heeft u optimaal resultaat, en het is nog goedkoper ook! Leuke opties zijn het aanbrengen van een horizontale of verticale baan achter de televisie. Ook het beplakken van een muur die zich in een nis bevindt geeft een speels resultaat.

Punt van aandacht bij het aanbrengen

Het aanbrengen van de steenstrips, geeft het beste resultaat wanneer u deze in wildverband aanbrengt. Dan vallen verticale naden minder op. Daarnaast is het belangrijk secuur te plakken zodat de strips goed op elkaar aansluiten. U loopt anders het risico dat de ondergrond door de naden heen te zien is. Een goede tip is dan ook om indien nodig de muur waarop u gaat plakken eerst wit te verven. Sluiten de strips toch niet helemaal goed aan, dat schijnt de ondergrond er in ieder geval niet doorheen.

Zelf klussen?

Steenstrips plakken kunt u prima zelf doen. Mocht u toch graag assistentie hebben van een professioneel bouwbedrijf, dan helpen wij u graag. Wij wensen u veel klusplezier!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]