Te donker in uw werkplaats? Kies voor LED werkplaats verlichting!

LED werkplaats verlichting biedt u vele voordelen

Ergert u zich aan het gebrek aan zicht dat u gedurende het werken in uw werkplaats heeft?
In uw werkplaats of fabriekshal is de juiste hoeveelheid licht van groot belang. Misschien hangen er nog wel oude kwikdamplampen of gasontladingslampen in uw ruimte. LED verlichting heeft u echter zoveel meer te bieden. Vooral wanneer u kiest voor de juiste LED werkplaats verlichting. In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen van LED verlichting in uw werkplaats.

Deze voordelen heeft LED werkplaatsverlichting u te bieden

De huidige verlichting in uw werkplaats of fabriekshal laten vervangen, kan een een echte uitkomst zijn. LED verlichting in uw werkplaats biedt u:

 • Een langere levensduur van uw verlichting
 • Minder schaduw in uw werkplaats
 • Geen uitstoot van schadelijke gassen
 • Hogere lichtopbrengst bij minder wattageverbruik
 • Een betere concentratie voor zowel u als uw werknemers
 • Een besparing van wel 60% op uw energieverbruik

En wist u dat de voordelen hiermee nog niet ophouden? Laat u informeren door een specialist en bekijk wat LED werkplaats verlichting voor uw kantoorruimte of bedrijfshal kan doen.

Eisen LED verlichting

Wist u dat de overheid ook eisen stelt aan verlichting in werkplaatsen? Deze omvatten de hoeveelheid licht die een werkplaats minimaal moet bevatten. Door gehoor te geven aan deze eisen, verhoogt u ook de veiligheid van uw werknemers. Laat een specialist u adviseren omtrent de juiste verlichting voor uw werkplaats. Deze kan u alles vertellen over de juiste veiligheidsvoorschriften. Kies voor optimale veiligheid van u en uw werknemers en laat LED verlichting in uw werkplaats installeren!

Ontdek wat LED werkplaatsverlichting voor u doet

U leest het al, LED verlichting in uw werkplaats heeft u veel te bieden. Door de langere levensduur van deze verlichting, bespaart u enorm in uw kosten. Dat dit licht ook voor een betere concentratie voor u en uw werknemers zorgt, betekent dat u en het personeel minder vatbaar worden voor ziektes én productiever worden. Dit komt mede doordat deze verlichting ook geen schadelijke gassen uitstoot. Deze duurzame verlichting verbruikt minder wattage en zorgt voor een hogere lichtopbrengst, wat ook de sfeer in uw werkplaats of bedrijfshal ten goede zal komen. Goed licht zorgt namelijk voor een vrolijker gevoel.
Ontdek vandaag nog wat LED werkplaatsverlichting voor u kan betekenen!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]