Verbouwing

Verbouwen naar wens

Wat er eerst slecht uitzag door ouderdom of intensief gebruik, kan door middel van een verbouwing weer een nieuwe look krijgen. De Klerk Bouw helpt u hier graag bij. Of het nu gaat om een praktische aanpassing in de constructie van uw woning of een compleet andere stijl, wij helpen en adviseren u graag bij de plannen van uw verbouwing. Vraag direct een geheel vrijblijvend offerte aan.

Verbouwing van uw keuken of badkamer

De twee ruimtes die het meest gebruik worden in huis zijn de keuken en de badkamer. Dit zijn dan ook een van de belangrijkste ruimtes en eisen hierdoor speciale aandacht. Niet alleen ten opzichte van het aanzicht, maar ook in het gebruiksgemak. De Klerk Bouw heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van een verbouwing van uw keuken of badkamer. Naast deze ervaring beschikken wij ook over de benodigde kennis als het gaat om de beschikbaarheid van materialen en de juiste afwerking.

Ook andere verbouwingen

Naast een verbouwing van uw keuken of badkamer voeren onze vakmensen een tal van andere werkzaamheden uit. Denk aan het vergroten van uw woonkamer door middel van een aanbouw of het plaatsen van een dakkapel voor extra ruimte op zolder. De Klerk Bouw weet precies waar op gelet moet worden wat betreft de keuze en afwerking van materialen. Dit voorkomt problemen in de toekomst en kunt u lang genieten van uw verbouwing.

Verbouwing

Waarom De Klerk Bouw?

Naast dat wij veel diensten onder een dak aanbieden en dus veel expertise hebben, biedt een samenwerking met De Klerk Bouw u nog meer voordelen. Denk aan werken met vakmensen met oog voor detail en kwaliteit. Laat u uw verbouwing uitvoeren door ons, dan kiest u voor:

  • Goede samenwerking met duidelijke prijsafspraken
  • Professionaliteit en deskundigheid
  • 24-uurs service en een vast contactpersoon
  • Vrijblijvend advies voor, tijdens en na het bouwproces
  • Snelle oplevering

Wij staan u graag te woord

Heeft u een verbouwing op de planning staan en zoekt u een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf? Dan bent u bij De Klerk Bouw aan het juiste adres. Om met ons in contact te komen kunt u het contactformulier invullen of mailen naar [email protected]. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-22354172. Wij staan u graag te woord. Bent u onze volgende tevreden klant die zijn verbouwing laat uitvoeren door De Klerk Bouw?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]