Waarvoor naar de tuinhuis specialist in Uden?

Laat ook een topkwaliteit Douglas tuinhuis maken

Heeft u plannen om in Uden een tuinhuis bij uw woning te plaatsen? Dan is het zaak om voor het tuinhuis de meest geschikte houtsoort te kiezen. Dan komen we al snel uit bij het mooie Douglashout. Het is de perfecte grondstof om een Douglas tuinhuis te laten maken.

Waarom een tuinhuis?

Mensen kiezen graag voor een tuinhuis omdat het ze het gevoel geeft dicht bij de natuur te zijn. En niet zonder reden, want het mooie van een tuinhuis is ook dat het hout van het huisje zich goed aan de omgeving aanpast en daardoor in vrijwel elke tuin past. Toch een beetje natuur dus. Daarom vertellen we u hieronder waarom u het beste kunt kiezen voor een tuinhuis van Douglas hout.

Uw Douglas tuinhuis op maat laten maken

Een tuinhuis van Douglas hout kunt u uiteraard op maat laten maken. En dan ook nog in diverse varianten. Bij een tuinhuis specialist in Uden kunt u de keuze maken voor bijvoorbeeld een standaard tuinhuis. Maar die kunt u dus ook geheel op maat laten maken als het gaat om het model, de afmetingen, de materialen, de kleuren enzovoorts. Maakt u liever eerst een eigen ontwerp? Dat kan ook. Geef uw wensen dan door aan de leverancier, en hij maakt het voor u.

Tuinhuis voor welke doeleinden?

U kunt een tuinhuis voor verschillende doeleinden bij uw woning plaatsen:

 • Om ook bij felle zon of regen te kunnen genieten van de tuin
 • Om (tuin)spullen in op te slaan
 • Als extra leefruimte
 • Voor slaapplek voor logees
 • Als werkruimte

Duurzaam tuinhuis van Douglas hout

Tenslotte handig om te weten: Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar. Dit is een Europese naaldboom. Douglas hout heeft door de warme, karakteristieke houtkleur een prachtige uitstraling. Een tuinhuis van Douglas hout is dus duurzaam en hoogwaardig en gaat zeker 10 tot 15 jaar mee. Daar kunt u dus een flinke tijd van genieten!

Wilt u ook een tuinhuis aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]