Woningbouw

Uw wensen staan centraal

Woningbouw betreft bouwprojecten met een grote omvang. U staat op het punt om een van uw grootste uitgaven in uw leven te doen. Dat is niet zomaar iets. Het is dus belangrijk dat u met een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf in zee gaat. Een bedrijf dat luistert naar uw wensen en deze wensen altijd als uitgangspunt neemt. Of het nu gaat om een vrijstaand huis of tussenwoning, De Klerk Bouw helpt u graag met uw woningbouw.

Goede samenwerking en woningbouw

Aan de hand van uw eisen en wensen gaan we met uw project aan de slag. Door een goed plan van aanpak op te stellen, wordt alles duidelijk in kaart gebracht: van de tijdsplanning tot aan het budget. Door alles goed op papier te zetten en met elkaar door te nemen, worden de verwachtingen op elkaar afgestemd. Ook tijdens en na het bouwen kunt u altijd rekenen op vrijblijvend advies van onze medewerkers. Dit is de basis van een goede samenwerking en de basis voor een prachtig woningbouw project!

De Klerk Bouw is uw partner!

Doordat er enorm veel bouwbedrijven actief zijn die uw woningbouw kunnen uitvoeren, proberen wij ons op bepaalde punten te onderscheiden. Wanneer u kiest voor ons, dan kunt u rekenen op:

 • Ervaren vakmensen
 • Veilig werken tijdens het bouwproces (VCA-gecertificeerd)
 • Kwaliteit en oog voor detail
 • Duidelijke afspraken en vast aanspreekpunt
 • Scherpe prijzen door nauwe contacten met leveranciers
Woningbouw

Niet alleen woningbouw

Naast woningbouw voert ons bouwbedrijf nog tal van andere werkzaamheden uit. Denk aan kleine verbouwingen, zoals een aanbouw of het plaatsen van een dakkapel. Ook voeren wij met regelmaat renovatiewerkzaamheden uit. Vaak hebben deze werkzaamheden betrekking op badkamer- en keukenrenovaties. Door ons ruime diensten aanbod kunnen wij u op al deze vlakken ook van vakkundig advies voorzien.

Wij komen graag bij u langs

Door elk woningbouw project uniek is, kunnen wij u het beste adviseren en informeren in een persoonlijk gesprek. Wilt u graag dat onze vakmensen bij u langskomen? Bel dan naar 06-22354172 of mail naar [email protected]. U heeft ook de mogelijkheid om het contactformulier op onze website in te vullen. Uw woningbouw laat u toch ook uitvoeren door de vakmensen van De Klerk Bouw?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]