Wat u allemaal kunt doen met een loods

De bestemming van uw bedrijfsloods

Denkt u erover om een eigen loods te kopen, of misschien wel zelf te bouwen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk om eerst duidelijk voor te hebben waar u de loods precies voor wilt gaan gebruiken. Het zal u verbazen hoeveel ondernemers een loods aanschaffen of zelf samenstellen, en er vervolgens achter komen dat ze de ruimte niet helemaal kunnen gebruiken, of dat hij juist veel te klein is. Een van de dingen die u dus moet regelen, is het vaststellen wat het doel van de bedrijfsloods is. U kunt hem immers op veel meer manieren gebruiken dan enkel als opslagplek.

Opslagplek

Hoewel u de loods op veel manieren kunt gebruiken, is de opslagplek wel de meest voor de hand liggende manier. Een loods als opslag kan voor een onderneming veel voordelen brengen. U kunt hem bijvoorbeeld gebruiken voor het opslaan van apparatuur en materialen of van producten die u verkoopt. Heeft u net een grote opdracht binnengehaald, en daarom een tekort aan opslagcapaciteit? Stel dan uw eigen loods samen die aan al uw wensen voldoet: een loods waar u genoeg in op kunt slaan zonder onnodige ruimte die u niet gebruikt.

Werkplaats

Automonteurs, meubelmakers, kunstenaars, er zijn ontzettend veel ondernemers die een bedrijfsloods gebruiken als hun werkplek. Dat is niet voor niets, zo’n grote ruimte is ideaal voor het uitvoeren van veel verschillende werkzaamheden. U kunt bijvoorbeeld een deel inrichten als werkplek, en een deel als showroom die klanten kunnen bezoeken. In een werkplaats is het wel altijd belangrijk dat u zorgt voor een goede verlichting.

Kantoorruimte

Heeft u net een flink aantal nieuwe medewerkers aangenomen, en heeft u niet genoeg werkplekken in uw kantoorpand? Dat is geen probleem, want u kunt van een loods ook gewoon een kantoorruimte maken. Let er wel op dat in de loods in dit geval aan strenge eisen moet voldoen om het werkcomfort van uw medewerkers te garanderen. Factoren als een goede isolatie zijn dan bijvoorbeeld erg belangrijk.

Een loods samenstellen

Waar u uw nieuwe bedrijfsloods ook voor gaat gebruiken, het is belangrijk om te kiezen voor een gebouw dat aan al uw wensen voldoet, en dat u de mogelijkheid geeft om uw werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom raden wij u aan om ervoor te kiezen om uw loods zelf samen te stellen. Zo weet u zeker dat hij perfect voor u geschikt is!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : info@deklerkbouw.nl

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | info@deklerkbouw.nl