Welke vloer past het best bij u?

Kies uw ideale vloer in Diemen

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe vloer in Diemen, dan heeft u genoeg mogelijkheden om tussen te kiezen. Vindt u het lastig om een keuze te maken?
De Klerkbouw helpt u hier graag bij. In dit blog geven wij u daarom meer informatie over verschillende vloersoorten.

Laminaat

Laminaatvloeren zijn uitgevonden in de jaren 70, en sinds de jaren 90 zijn ze ontzettend populair in Nederland. Het meeste laminaat is eenvoudig zelf te leggen met een kliksysteem. Bovendien zijn deze vloeren verkrijgbaar in allerlei prints en kleuren. De laminaatvloer kan qua uiterlijk lijken op een houten vloer, maar slechts één van de lagen is van houtvezel. De rest van de lagen bestaan uit kunststof. Laminaat is zeer eenvoudig te onderhouden, maar wanneer er schade ontstaat, is dit lastig te herstellen.

PVC vloeren

De afkorting ‘PVC’ staat voor Polyvinylchloride. Het is dus gemaakt van een soort kunststof. Deze vloeren gaan lang mee en hebben niet veel onderhoud nodig. PVC vloeren werden van origine vaak in ziekenhuizen toegepast, maar tegenwoordig zien we ze ook steeds vaker terug in woonhuizen. Dit komt omdat ze in steeds meer mooie prints en designs verkrijgbaar zijn. In de goedkopere PVC vloeren kunnen echter wel schadelijke stoffen verwerkt zitten zoals zware metalen en weekmakers. Kies daarom altijd voor een PVC vloer van hoge kwaliteit!

Houten vloeren

In tegenstelling tot PVC en laminaat zijn houten vloeren helemaal van hout gemaakt. Dit is te merken wanneer u over de vloer loopt. Een houten vloer klinkt namelijk heel anders. Ook aan de houttekeningen is te zien dat het om een echte houten vloer gaat. Bij laminaat en PVC wordt vaak bij iedere plank dezelfde houttekening gebruikt, terwijl echte houten planken allemaal een unieke houttekening bevatten. Houten vloeren zijn een meer duurzame keuze, omdat ze na wat opschuren en lakken weer een hele tijd mee kunnen. De aanschafprijs van een houten vloer ligt echter wel een flink stuk hoger.

Gietvloer

Een gietvloer wordt, zoals de naam al doet vermoeden, aangebracht door het te gieten. Dit is een relatief nieuwe vloer die nog niet zo lang in woningen wordt gebruikt. Een gietvloer is waterdicht en goed bestand tegen vlekken. De vloer kan over allerlei ondergronden worden geplaatst en zorgt voor een strakke, moderne uitstraling.

3 redenen om een buitendouche te nemen

Waarom u een buitendouche neemt

Bent u van plan om (binnenkort) aan de slag te gaan met uw tuin? Dan raden wij u zeker aan om een buitendouche te nemen. Waarom u dat zou doen? Wij geven 3 redenen om een douche te nemen in uw eigen tuin!

U heeft een zwembad, sauna of hottub

Heeft u een eigen zwembad, sauna of hottub in uw tuin? Dan raden we zeker aan om een buitendouche te nemen. Het is namelijk verstandig om, voordat u het zwembad of de hottub in gaat even af te spoelen. Op die manier komt er minder vuil in het water, en dus ook in de filter. Dat betekent dat u hem waarschijnlijk wat minder vaak schoon hoeft te maken. Als u een sauna heeft, is het juist weer fijn om als u eruit komt even onder de douche te gaan. Een koude douche wordt altijd aangeraden nadat u uit de hete sauna komt. Dit hoort eigenlijk echt bij een bezoekje aan de sauna. Het biedt een aantal gezondheidsvoordelen, waaronder het verbeteren van de doorbloeding.

U wilt afkoelen in de zomer

Een buitendouche is ook ideaal voor in de zomer. Het wordt in Nederland elk jaar warmer tijdens de zomer. Afkoeling lijkt dan ver te zoeken. Met een buitendouche kunt u heel makkelijk even lekker buiten afkoelen. Heeft u kinderen? Ook dan is zo’n buitendouche ideaal. Het is een leuke manier om buiten bezig te zijn wanneer de temperaturen stijgen. U kunt kiezen voor een echte regendouche in uw tuin, maar ook een stortemmer is een heerlijke manier om af te koelen. U kunt ze zelfs in combinatie kopen!

U heeft een wellnesstuin

Laten we eerlijk zijn, een wellnesstuin is simpelweg niet compleet zonder een buitendouche. Hij mag gewoon niet ontbreken! Er zijn veel verschillende luxe uitvoeringen van de buitendouche. Zo hebben we eerder al genoemd dat u een heerlijke regendouche kunt kiezen, en dat u hem ook kunt combineren met een stortemmer. De buitendouche ziet er stijlvol uit, en is een echte blikvanger in uw tuin. Neem dus zeker contact op met een specialist wanneer u uw tuin gaat verbouwen tot een wellnesstuin, want de buitendouche mag niet ontbreken!

Wat u allemaal kunt doen met een loods

De bestemming van uw bedrijfsloods

Denkt u erover om een eigen loods te kopen, of misschien wel zelf te bouwen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk om eerst duidelijk voor te hebben waar u de loods precies voor wilt gaan gebruiken. Het zal u verbazen hoeveel ondernemers een loods aanschaffen of zelf samenstellen, en er vervolgens achter komen dat ze de ruimte niet helemaal kunnen gebruiken, of dat hij juist veel te klein is. Een van de dingen die u dus moet regelen, is het vaststellen wat het doel van de bedrijfsloods is. U kunt hem immers op veel meer manieren gebruiken dan enkel als opslagplek.

Opslagplek

Hoewel u de loods op veel manieren kunt gebruiken, is de opslagplek wel de meest voor de hand liggende manier. Een loods als opslag kan voor een onderneming veel voordelen brengen. U kunt hem bijvoorbeeld gebruiken voor het opslaan van apparatuur en materialen of van producten die u verkoopt. Heeft u net een grote opdracht binnengehaald, en daarom een tekort aan opslagcapaciteit? Stel dan uw eigen loods samen die aan al uw wensen voldoet: een loods waar u genoeg in op kunt slaan zonder onnodige ruimte die u niet gebruikt.

Werkplaats

Automonteurs, meubelmakers, kunstenaars, er zijn ontzettend veel ondernemers die een bedrijfsloods gebruiken als hun werkplek. Dat is niet voor niets, zo’n grote ruimte is ideaal voor het uitvoeren van veel verschillende werkzaamheden. U kunt bijvoorbeeld een deel inrichten als werkplek, en een deel als showroom die klanten kunnen bezoeken. In een werkplaats is het wel altijd belangrijk dat u zorgt voor een goede verlichting.

Kantoorruimte

Heeft u net een flink aantal nieuwe medewerkers aangenomen, en heeft u niet genoeg werkplekken in uw kantoorpand? Dat is geen probleem, want u kunt van een loods ook gewoon een kantoorruimte maken. Let er wel op dat in de loods in dit geval aan strenge eisen moet voldoen om het werkcomfort van uw medewerkers te garanderen. Factoren als een goede isolatie zijn dan bijvoorbeeld erg belangrijk.

Een loods samenstellen

Waar u uw nieuwe bedrijfsloods ook voor gaat gebruiken, het is belangrijk om te kiezen voor een gebouw dat aan al uw wensen voldoet, en dat u de mogelijkheid geeft om uw werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom raden wij u aan om ervoor te kiezen om uw loods zelf samen te stellen. Zo weet u zeker dat hij perfect voor u geschikt is!

Aluminium rolluiken aanschaffen? Dit zijn de voor- en nadelen!

Kiezen voor aluminium rolluiken

Heeft u interesse in aluminium rolluiken? Vooral voor particulieren zijn deze rolluiken een uitkomst, maar ook winkels en bedrijven schaffen de aluminium rolluiken vaak aan. Dit omdat deze rolluiken vele voordelen te bieden hebben. Welke voordelen dit zijn? Dat vertellen wij u graag in dit blog. Tevens komt u meer te weten over de mogelijke nadelen. Lees snel verder voor meer informatie!

De voordelen van aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken staan bekend om de diverse voordelen die zij te bieden hebben. Zo bieden deze rolluiken een goede isolatie. Omdat de aluminium lamellen over een polyurethaan schuimlaag beschikken, zorgen ze voor een hogere isolatiewaarde. De rolluiken kunnen er zodoende voor zorgen dat de warmte beter binnen de woning bewaard blijft gedurende de koudere maanden. Dit heeft weer een gunstig effect voor uw energierekening. Naast de warmte wordt ook het geluid beter geïsoleerd. Aluminium staat tevens bekend om haar stevigheid. Dit maakt dat de rolluiken goed bestand zijn tegen wind, vorst of hagel. Doorgaans kunnen deze rolluiken beter tegen een stootje dan rolluiken van PVC of hout. Hierdoor gaan de rolluiken tot wel 25 jaar mee. Aluminium is eveneens zwaar en sterk, wat maakt dat uw woning beter beschermd is tegen inbrekers. Inbrekers moeten namelijk een forse hindernis nemen. De lamellen sluiten nauw op elkaar, waardoor zij niet snel een opening kunnen vinden. Een fijne bijkomstigheid is dat de rolluiken meer lawaai maken wanneer men probeert in te breken. Daarom zijn de aluminium rolluiken zeer populair bij winkels en bedrijven. Om de uitstraling hoeft u het ook niet te laten. Er zijn vele stijlvolle aluminium rolluiken met een modern uiterlijk verkrijgbaar.

De nadelen van aluminium rolluiken

Een nadeel van aluminium rolluiken is dat deze vaak prijziger zijn dan PVC rolluiken. Dit komt doordat de aluminium rolluiken vaak op maat gemaakt moeten worden. Van PVC modellen zijn er doorgaans meerdere modellen beschikbaar. Bent u particulier, dan zijn aluminium rolluiken vooral interessant wanneer u deze voor brede ramen nodig heeft. Een ander nadeel is dat aluminium rolluiken veel lawaai maken als ze op en neer gaan. Ook het geluid van regen of hagel op de lamellen kan als storend worden ervaren. Als u rolluiken met een handmatige bediening wenst, dan zijn aluminium rolluiken zwaarden dan PVC rolluiken. Maakt u echter de keuze voor een automatische bediening, dan geeft dit geen problemen. Echter heeft u dan wel een buismotor nodig met een wat grotere capaciteit.

Kosten van aluminium rolluiken

Bent u benieuwd naar de prijzen van aluminium rolluiken? De prijs is veelal afhankelijk van de bedieningswijze en het type rolluik dat u kiest. Ook zijn er nog diverse opties om uit te kiezen, die ook van invloed zijn op de prijs. Aluminium rolluiken zijn vaak een stuk duurder dan PVC rolluiken. Het beste is om met uw wensen naar een specialist te gaan, zodat deze een prijsberekening voor u kan maken.

Mogelijkheden aluminium rolluiken

Heeft u eenmaal ervoor gekozen om aluminium rolluiken aan te schaffen, dan bent u er nog niet. Zo dient u ook de keuze te maken voor een kleur en bedieningswijze. Deze rolluiken bieden echter diverse mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit een automatische of handmatige bedieningswijze. Handmatige bediening is doorgaans de goedkoopste optie. Echter raden wij het aan bij aluminium rolluiken voor een elektrische besturing te kiezen. Dit omdat de rolluiken vrij zwaar zijn. Deze worden dan bediend middels een buismotor, welke draadloos te bedienen is, of via een schakelaar. U heeft bij aluminium rolluiken de keuze uit diverse systemen. Staat er een nieuwbouw of renovatie op de planning? Maak dan de keuze voor inbouw rolluiken. Zo wordt de rolluikkast mooi in de gevel verwerkt, zodat het rolluik enkel te zien is als deze naar beneden hangt. U kunt ook kiezen voor een voorzetrolluik. Hierbij wordt de rolluikkast op de buitengevel geplaatst. Beide toepassingen vereisen nauwelijks kap- of breekwerk. Ten slotte is er nog het opbouwrolluik. Deze wordt bovenop een raam geplaatst, als een geheel. De rolluikkast bevindt zich dan in uw woning. Ook qua kleuren heeft u een ruime keuze. Om voor een strak geheel te gaan, kunt u de keuze maken voor zwart, grijs of wit. Indien de rolluiken meer mogen opvallen, kunt u ook gaan voor een opvallende kleur. Ten slotte zijn er nog extra toepassingen waar u de rolluiken van kunt voorzien. Zo kunt u kiezen voor een brandvertrager, anti-optilveren, zonnesensoren of bewegingsmelders. Door bewegingsmelders sluit het rolluik automatisch wanneer iemand te lang bij het raam staat. Zonnesensoren zorgen ervoor dat uw rolluiken omlaag zullen gaan indien de zon te fel is.

Ga naar een specialist voor uw aluminium rolluiken

Middels dit blog hopen wij u meer inzicht te hebben gegeven in de voor- en nadelen van aluminium rolluiken en haar toepassingen. Wenst u meer informatie of wilt u direct aluminium rolluiken aanschaffen? Ga dan te rade bij een specialist en laat u van advies voorzien. Zo weet u straks precies welke rolluiken het beste bij uw woning, winkel of bedrijf passen. Wij wensen u veel succes bij de aanschaf van uw aluminium rolluiken!

Een betrouwbare slotenmaker in Nieuwegein gezocht? Lees meer!

Het herkennen van een onbetrouwbare slotenmaker in Nieuwegein

Wilt u een betrouwbare slotenmaker in Nieuwegein inschakelen en wilt u weten hoe u een onbetrouwbare slotenmaker herkent? Lees dan vandaag nog dit blog! Middels onze informatie weet u straks precies hoe u de beste slotenmaker kunt inschakelen voor uw klus. Heeft u uzelf buitengesloten en moet uw slot worden geopend? Of wilt u uw sloten vervangen voor een betere inbraakpreventie? Dan kunt u het beste de keuze maken voor een betrouwbare slotenmaker in Nieuwegein. Lees snel verder voor meer informatie.

Een onbetrouwbare slotenmaker en de risico’s

Kunt u uw woning in Nieuwegein niet in omdat u bent buitengesloten? Dan kan de slotenmaker ervoor zorgen dat uw deur snel geopend wordt. Ook kan deze uw deur weer beveiligen met de beste sloten. Pas echter goed op, want er zijn veel slotenmakers actief die geld zien in uw noodsituatie. Zij maken misbruik van de omstandigheden en zadelen u met hoge kosten op. Wij vertellen u hoe u een onbetrouwbare slotenmaker in Nieuwegein herkent.

Dit zijn de kenmerken van een onbetrouwbare slotenmaker

Hoe herkent u een onbetrouwbare slotenmaker? Vaak werkt deze middels een tussenpersoon. Neemt u contact op met de slotenmaker, dan krijgt u iemand anders aan de lijn dan de persoon die bij u langskomt. Er wordt tevens vaag gedaan over de prijzen. Men maakt van weinig gereedschap gebruik en ook een bedrijfslogo ontbreekt op het busje. Vaak vraagt de slotenmaker u ook om vooraf een handtekening te zetten. Een factuur krijgt u echter nooit te zien. Als u contact opneemt met een slotenmaker in Nieuwegein en u het aan de hand van deze kenmerken toch niet vertrouwt, ga dan op zoek naar een andere slotenmaker.

Zo kunt u de juiste slotenmaker vinden

Een onbetrouwbare slotenmaker herkennen is nu vast eenvoudiger voor u. Hoe u een betrouwbare slotenmaker in Nieuwegein herkent? Vraag om advies bij uw familie of vrienden of kijk eens rond op het internet. Het is hierbij altijd van belang om na te gaan of het adres op de website van de slotenmaker staat. Ook aan een inschrijving bij
het Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) kunt u zien dat u te maken heeft met de juiste slotenmaker

Ga op zoek naar de juiste slotenmaker in Nieuwegein

Nu u dit blog heeft gelezen, heeft u een beter idee hoe u een onbetrouwbare slotenmaker herkent en kunt u gericht zoeken naar de juiste slotenmaker in Nieuwegein. Wilt u een professionele slotenmaker inschakelen? Houd dan onze tips bij de hand, waardoor u direct kunt checken of u met een goede slotenmaker in Nieuwegein van doen heeft.

Binnenzonwering aanschaffen? Dit zijn de voordelen!

De voordelen van binnenzonwering

Heeft u de gedachte om binnenzonwering voor uw woning of kantoorpand aan te schaffen? Een goed idee, want binnenzonwering brengt vele voordelen met zich mee. Onder zonwering verstaan we jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen en lamellen. Ze zijn niet enkel licht- en warmtewerend, maar kunnen ook de warmte behouden en privacy bieden. Wilt u meer weten over de voordelen van binnenzonwering? Lees dan nu dit blog!

De lichtinval bepaalt u zelf

Inderdaad, bij binnenzonwering kunt u de lichtinval geheel zelf bepalen. Wilt u ‘s ochtends het zachte ochtendlicht binnenlaten? Dan kunt u uw lamellen of jaloezieën wijd open zetten. Indien u thuis op uw computer aan het werk bent, kunt u het licht dempen. Zo heeft u nog steeds genoeg daglicht, maar schijnt het niet vervelend op uw scherm. ‘S avonds kunt u uiteraard de zonwering sluiten voor uw privacy.

Ook geschikt voor de donkere dagen

Misschien denkt u dat binnenzonwering enkel geschikt is voor zonnige dagen, maar niets is minder waar. Ook in de herfst en winter is deze zonwering van nut. U kunt de inkijk gemakkelijk beperken wanneer het donker wordt. Maakt u gebruik van elektrische binnenzonwering, dan kunt u deze ook voorprogrammeren. Zo sluit uw binnenzonwering automatisch wanneer u ‘s avonds niet thuis bent. Dit verlaagt weer de kans op een inbraak.

Minder energieverbruik

Wist u dat binnenzonwering ook een positieve invloed heeft op uw energieverbruik? Zonwering zorgt er namelijk voor dat u in de winter minder warmte verliest, en juist tijdens de zomermaanden de warmte tegengehouden wordt. Dit komt doordat binnenzonwering isolerend is, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Het grote voordeel is dat u hierdoor tijdens de koude maanden minder hoeft te stoken.

Uw gordijnen verkleuren niet meer

Als u beschikt over mooie grote ramen aan de zonkant, dan kan het zijn dat uw gordijnen snel verkleuren. Heeft u donkere of fel gekleurde gordijnen van een natuurlijke stof? Bescherm deze dan met binnenzonwering. Uw lamellen of rolgordijnen zorgen ervoor dat het zonlicht gefilterd wordt en kunnen deze vaak geheel tegenhouden. Hierdoor zal de mooie kleur van de gordijnen langer behouden blijven.

Makkelijk te combineren met vitrage en overgordijnen

Binnenzonwering is ook decoratief. Naast haar praktische eigenschappen, kunt u deze gordijnen mooi combineren met vitrage of overgordijnen. Zo kunt u ervoor kiezen deze uit dezelfde stof te laten maken of kiezen voor een combinatie met meer contrast. Waarvoor gaat u?

Aan de slag met binnenzonwering

U weet nu meer over de voordelen van binnenzonwering. Wilt u direct uw zonwering aanschaffen? Zoek dan via Google naar een expert bij u in de omgeving, zodat u snel de juiste binnenzonwering voor uw woning in huis heeft. Wij wensen u veel succes bij het uitkiezen van uw ideale binnenzonwering!

Een prachtige deur? Ga voor klassiek hang- en sluitwerk

Klassiek hang- en sluitwerk, een toevoeging aan uw deuren

Bent u in het bezit van een klassiek herenhuis, een groot landelijk huis of een prachtige boerderij? U thuis voelen in uw woning is wat het belangrijkst is. En hoe kan dit nu beter dan met een mooie afwerking voor uw ramen en deuren? Geheel in uw persoonlijke stijl! Houdt u van klassiek en nostalgisch? Dan wenst u vast een klassieke afwerking voor uw hang- en sluitwerk in huis. Met een klassieke afwerking voor uw hang- en sluitwerk, geeft u uw woning net even wat meer een romantische look. Een specialist in klassiek hang- en sluitwerk kan u hierbij van dienst zijn. Lees snel verder voor meer informatie.

Klassiek hang- en sluitwerk van uitstekende kwaliteit

Misschien heeft u momenteel modern en zakelijk hang- en sluitwerk aan uw ramen en deuren en wilt u dit gelijktrekken met de rest van uw woning. Dit begrijpen wij maar al te goed, want doorgaans zijn de moderne ontwerpen niet meer zo fraai en passend bij klassieke woningen. Ook uw raam is een element waar u blij van dient te worden. Zo kunt u ervoor kiezen om ramen in uw woning te plaatsen welke voorzien zijn van klassiek hang- en sluitwerk. Hier zijn diverse mogelijkheden voor en het hang- en sluitwerk is dan ook in vele vormen en maten beschikbaar. U kunt kiezen voor een functionele oplossing, maar ook gaan voor wat meer sier, waarbij uw hang- en sluitwerk versierd is met krullen of bloemen.

Hang- en sluitwerk voor uw deuren

Uw deur is het eerste wat u ziet wanneer u uw huis betreedt. Zo is de deurklink een opvallend element, welke best wat meer aandacht mag krijgen. Gelukkig kunt u hiervoor ook klassiek hang- en sluitwerk aanschaffen. Het deurbeslag is verkrijgbaar in diverse klassieke ontwerpen, die u geheel het gevoel van vroeger teruggeven. Wat u ook wenst voor uw klassieke hang- en sluitwerk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u een specifieke wens en weet u niet zeker of dit kan? Overleg dan met een specialist.

Ga op zoek naar een specialist in klassiek hang- en sluitwerk

Wenst u ook prachtig klassiek hang- en sluitwerk voor uw woning aan te schaffen? Of wilt u liever eerst meer informatie over het hang- en sluitwerk ontvangen? Ga dan op zoek naar een specialist in hang- en sluitwerk en neem een kijkje in het aanbod. Wij hopen dat u uw ramen en deuren straks mooi kunt verfraaien met klassiek hang- en sluitwerk.

Sfeervolle antieke stalramen

Uitstraling door antieke stalramen

Bent u op zoek naar een mooie, strakke maar toch authentieke sfeer voor uw woning of pand? Dan kunt u wellicht eens kijken naar de mogelijkheden van authentieke stalramen voor een unieke verfraaiing van uw woning. Stalramen zijn door hun bijna industriële look en feel een perfecte aanvulling op een moderne inrichting die toch iets meer nodig heeft. Vaak zien we dat stalramen dan ook worden gecombineerd met een industrieel interieur door de grootte waarin ze kunnen worden geleverd, maar bij kleinere stalramen past een ander interieur ook perfect. Wilt u graag meer weten? Leest u dan vooral verder!

De oorsprong van antieke stalramen

Antieke stalramen zijn gemaakt van robuust gietijzer en zijn daardoor van zeer zware kwaliteit. Zeer geschikt als ramen van uw pand dus, maar waar komen antieke stalramen eigenlijk vandaan? We zien dat het grootste gedeelte van de antieke stalramen komt vanuit België en Frankrijk. Hier blijven deze bewaard na de sloop van oude panden. U kunt hierbij denken aan panden zoals kloosters, kerken, fabrieken, oude gebouwen en scholen. Deze ramen waren bedoeld om veel licht door te laten en zijn daardoor vaak heel groot en robuust. Zonde om zomaar weg te gooien, vooral als ze prachtig staan in moderne panden en industriële inrichtingen.

Het toepassen van antieke stalramen

Antieke stalramen zijn er van heel erg groot tot heel erg klein. Het ligt aan uw eigen smaak en inrichting wat het beste past bij de ruimte. Echter moet u weten dat het gaat om een antiek product. Hier dient u rekening mee te houden als u een antiek stalraam wil gaan aanschaffen. Nadat u een antiek stalraam heeft aangeschaft zal het eerst gerestaureerd moeten worden zodat het meekan met de huidige standaarden. Zorgt u dus dat u uw stalramen aanschaft bij professionals die uw raam ook direct voor u kunnen opknappen. Het raam moet namelijk eerst worden gestraald, vervolgens worden gepoedercoat en daarna (indien gewenst) voorzien van glas.

Vind het stalraam van uw dromen

Bent u overtuigd en wilt u uw pand sieren met prachtige stalramen? Laat u dan goed informeren door een verkoper of handelaar. Zij kunnen samen met u kijken welke stalramen bij u passen en u adviseren over de toepassing om ervoor te zorgen dat uw stalraam perfect bij uw woning of pand past. Wij wensen u heel veel succes met het vinden van uw stalraam!

Te donker in uw werkplaats? Kies voor LED werkplaats verlichting!

LED werkplaats verlichting biedt u vele voordelen

Ergert u zich aan het gebrek aan zicht dat u gedurende het werken in uw werkplaats heeft?
In uw werkplaats of fabriekshal is de juiste hoeveelheid licht van groot belang. Misschien hangen er nog wel oude kwikdamplampen of gasontladingslampen in uw ruimte. LED verlichting heeft u echter zoveel meer te bieden. Vooral wanneer u kiest voor de juiste LED werkplaats verlichting. In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen van LED verlichting in uw werkplaats.

Deze voordelen heeft LED werkplaatsverlichting u te bieden

De huidige verlichting in uw werkplaats of fabriekshal laten vervangen, kan een een echte uitkomst zijn. LED verlichting in uw werkplaats biedt u:

  • Een langere levensduur van uw verlichting
  • Minder schaduw in uw werkplaats
  • Geen uitstoot van schadelijke gassen
  • Hogere lichtopbrengst bij minder wattageverbruik
  • Een betere concentratie voor zowel u als uw werknemers
  • Een besparing van wel 60% op uw energieverbruik

En wist u dat de voordelen hiermee nog niet ophouden? Laat u informeren door een specialist en bekijk wat LED werkplaats verlichting voor uw kantoorruimte of bedrijfshal kan doen.

Eisen LED verlichting

Wist u dat de overheid ook eisen stelt aan verlichting in werkplaatsen? Deze omvatten de hoeveelheid licht die een werkplaats minimaal moet bevatten. Door gehoor te geven aan deze eisen, verhoogt u ook de veiligheid van uw werknemers. Laat een specialist u adviseren omtrent de juiste verlichting voor uw werkplaats. Deze kan u alles vertellen over de juiste veiligheidsvoorschriften. Kies voor optimale veiligheid van u en uw werknemers en laat LED verlichting in uw werkplaats installeren!

Ontdek wat LED werkplaatsverlichting voor u doet

U leest het al, LED verlichting in uw werkplaats heeft u veel te bieden. Door de langere levensduur van deze verlichting, bespaart u enorm in uw kosten. Dat dit licht ook voor een betere concentratie voor u en uw werknemers zorgt, betekent dat u en het personeel minder vatbaar worden voor ziektes én productiever worden. Dit komt mede doordat deze verlichting ook geen schadelijke gassen uitstoot. Deze duurzame verlichting verbruikt minder wattage en zorgt voor een hogere lichtopbrengst, wat ook de sfeer in uw werkplaats of bedrijfshal ten goede zal komen. Goed licht zorgt namelijk voor een vrolijker gevoel.
Ontdek vandaag nog wat LED werkplaatsverlichting voor u kan betekenen!

Schilderen in de winter? Dat kan zeker!

Schilderwerk in de winter

De winter is weer in aantocht. Bent u van plan uw woning opnieuw te beschilderen? Als de verf gaat bladderen, scheuren of schilferen is dit een logische gedachte. Maar kan dit ook in de winter? Of moet u toch nog wachten tot de zon weer gaat schijnen? En hoe zit dit bij professionele schilders, die vaak toch druk aan het schilderen zijn in de winter? In dit blog leest u meer over schilderwerk in de winter en hoe u dit het beste aan kunt pakken.

Niet schilderen bij vriesweer en een hoge luchtvochtigheid

Schilderwerk in de winter verrichten is mogelijk, mits u niet schildert wanneer het vriest of er sprake is van een hoge luchtvochtigheid. De lak van de verf wordt anders mat en droogt dan zeer langzaam op. Wanneer de dauw begint in te treden, heeft u nog enkele uren de tijd om te schilderen en kan er weinig misgaan. Kies voor winterverf van een professioneel merk. Hierbij hoeft u niet extra te verdunnen. Vaak was het bij oude verf zo dat deze bij koud weer verdikte en lastiger te verwerken was. Om volledige zekerheid te hebben, is het van belang de droge ondergrond van uw muur of ander verfwerk eerst te gronden. Hiervoor raden wij een grondlak aan, gemengd in uw uiteindelijke afwerkkleur. Zo kunt u uw muur in het voorjaar geheel beschilderen in de door u gewenste kleur.

Binnen schilderen in de winter

Of het nu winter of zomer is, binnen schilderen kan altijd. Wel is er een aantal factoren waar u rekening mee dient te houden. Door de kilte is het lastiger om te luchten. Over het algemeen worden alkydverven op terpentinebasis gebruikt, maar wij raden u aan over te stappen op verf op waterbasis. De zogenoemde acrylverven. De voordelen van acrylverf zijn namelijk immens groot. Allereerst vergeelt de verf minder snel, waardoor u jarenlang van uw verfkleur kunt genieten. Daarbij is de verf minder ongezond en levert deze geen nare lucht op in uw huis.

Het gebruik van alkydverf in de winter

U vraagt zich wellicht af waarom er nog steeds alkydverven worden gebruikt. Deze verfsoorten zijn anderzijds namelijk makkelijker verwerkbaar. Ook dekt deze verfsoort beter, waardoor u een gladder eindresultaat krijgt. Wel dient u rekening te houden met het feit dat deze verf in de winter minder snel droogt.

Welke verfsoort kiest u?

Zoals u leest, schilderen in de winter is zeker mogelijk. Houd echter wel rekening met de vorst en schilder niet wanneer de luchtvochtigheid hoog is. Gaat u voor een goed dekkende alkydverf of besluit u toch eerst uw muur te schilderen met acrylverf? Via dit blog hopen wij u een gedegen advies te hebben gegeven. Wij wensen u veel succes bij de keuze voor de juiste verfsoort voor de winter!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Adres (*)

Woonplaats (*)

Uw bericht

captchaJan van Goyenstraat 3
Heemstede

Tel : 06-22354172
E-mail : info@deklerkbouw.nl

google-plus-logo 

Beoordelingen

© Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | info@deklerkbouw.nl