Bouwbedrijf Amersfoort

Wij zijn uw bouwbedrijf in Amersfoort

Een kwalitatief hoogstaand bouwbedrijf in Amersfoort vindt u in De Klerk Bouw. Wij zijn een bouwbedrijf voor al uw maatwerk bouwprojecten, of het nu gaat om een kleine of grote verbouwing of een renovatie. Alles hebben wij al wel eens voorbij zien komen. Wij zijn dan ook trots dat wij al veel klanten in Amersfoort hebben mogen helpen met bouwprojecten. Benieuwd naar ons aannemersbedrijf? Lees dan snel verder.

Van woningbouw tot aan keukenrenovatie

Wij zijn een bouwbedrijf dat werkt voor zowel bedrijven als particulieren in Amersfoort. Alles op het gebied van woningbouw voeren wij graag voor u uit. Of het nu gaat om een huis laten bouwen of het plaatsen van een dakkapel. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Een van onze specialiteiten is zijn badkamer- en keukenrenovaties. Heeft u een gebroken ruit? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje bij onze afgeronde projecten om een indruk te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen.

Bouwbedrijf Amersfoort

Waarom kiezen voor bouwbedrijf De Klerk Bouw?

Of u nu een aanbouw aan uw woning in Amersfoort wilt, een dakopbouw wilt realiseren of gebroken glas vervangen moet worden, een aannemer van De Klerk Bouw weet er wel raad mee. Wanneer u kiest voor ons, dan profiteert u van:

 • Vakkundige medewerkers
 • Kwaliteitsmaterialen tegen scherpe prijzen
 • Vrijblijvend advies
 • Ook buiten werktijd bereikbaar
 • Veilig werken en duidelijke afspraken

Hoe gaat ons aannemersbedrijf te werk?

Als bouwbedrijf in Amersfoort hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking. Vanaf het begin van het bouwproces zijn wij nauw bij u betrokken. Wij zullen u dan ook te allen tijde voorzien van deskundig advies. Voordat we beginnen met bouwen zullen wij een goed plan van aanpak opstellen. Alle afspraken worden zwart op wit gezet, zodat u weet wat u van ons aannemersbedrijf kunt verwachten. Alleen dan kan een bouwproject in Amersfoort tot een succes gemaakt worden.

Vul het contactformulier in

Een aannemer van ons helpt u graag. Of u nu een dakkapel wilt plaatsen of een aanbouw wilt realiseren, wij helpen u graag! Onze vakmensen van ons bouwbedrijf kunt u telefonisch bereiken op 06-22354172 of per e-mail via info@deklerkbouw.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij komen graag uw specifieke situatie in Amersfoort bekijken en u adviseren. Kies voor De Klerk Bouw; het beste bouwbedrijf in Amersfoort.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : info@deklerkbouw.nl

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | info@deklerkbouw.nl