Bouwbedrijf Bunnik

Renovatie of het plaatsen van een dakkapel?

Heeft u een bouwproject op de planning staan en zoekt u een bouwbedrijf in Bunnik? Dan kunt u uw zoektocht stoppen. Wij van bouwbedrijf De Klerk Bouw kunnen elk bouwproject voor u uitvoeren. Van een keukenrenovatie tot aan een aanbouw van uw woning of het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw in Bunnik. Wilt u een huis laten bouwen? Ook dan kunt u rekenen op ons! Wij hebben al veel klanten mogen helpen. Bent u onze volgende tevreden klant?

Vertrouwen tussen aannemer en opdrachtgever

Of het nu gaat om klein- of grootschalige bouwprojecten in Bunnik, het brengt altijd wel stress met zich mee. Des te meer is het ontzettende belangrijk dat u kunt vertrouwen op het aannemersbedrijf waarmee u in zee bent gegaan. Dit bespaart u niet alleen zorgen, maar ook veel geld. Niets is vervelender dat u halverwege de verbouwing of renovatie erachter komt dat u de verkeerde keuze heeft gemaakt. Bij bouwbedrijf De Klerk Bouw zal dit niet gebeuren. Een goede samenwerking is bij ons de basis voor succes.

Bouwbedrijf Bunnik

Ons bouwbedrijf in Bunnik

Uiteraard zult u bij elk bouwbedrijf te horen krijgen dat de klant centraal staat en dat uw wensen altijd het uitgangspunt zijn. Echter, maken wij het ook waar. Niet voor niets blijven klanten in Bunnik bij ons terugkomen. Bij ons vindt u geen loze beloftes en valse prijsopgaves. Bij ons vindt u duidelijkheid en transparantie. Bij ons vindt u:

 • Scherpe prijzen door samenwerking met leveranciers
 • Geen 9-tot-5-mentaliteit
 • Vast contactpersoon die direct antwoord heeft op uw vragen
 • Vakkundige bouwers
 • Altijd waar voor uw geld

Een aannemersbedrijf die veilig werkt

Veiligheid is een belangrijk aspect tijdens nieuwbouw, een verbouwing of renovatie. Daarom is ons bouwbedrijf ook VCA-gecertificeerd. Veilig werken rondom de bouwplaats in Bunnik is van groot belang. Niet alleen een voor de uitvoerder, maar ook voor de directe omgeving. Er zijn tal van scenario’s te bedenken die risico’s met zich meebrengen. Voorzichtigheid is daarom ook erg belangrijk, zeker in de woningbouw.

Neem contact op met ons bouwbedrijf in Bunnik!

Wilt u graag uw wensen kenbaar maken of nog wat meer informatie over ons bouwbedrijf ontvangen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook ons ook telefonisch (030-8893989) of per e-mail (info@deklerkbouw.nl) bereiken. Een aannemer komt graag bij u langs in Bunnik. Aannemersbedrijf De Klerk Bouw is het bouwbedrijf in Bunnik.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : info@deklerkbouw.nl

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | info@deklerkbouw.nl