Bouwbedrijf Hilversum

Van woningbouw tot aan een keukenrenovatie!

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Hilversum voor uw bouwproject? Dan bent u bij aannemersbedrijf De Klerk Bouw aan het juiste adres. Al jaren voeren wij bouwwerkzaamheden in Hilversum en omstreken uit. Of het nu gaat om een simpele verbouwing of het realiseren van uw droomhuis, u kunt ervoor bij ons bouwbedrijf terecht!

De Klerk Bouw uw bouwbedrijf in Hilversum

Wij zijn een bouwbedrijf dat al jaren actief is in de regio van Hilversum. Hierdoor hebben wij al veel mensen met hun bouwklus mogen helpen. Klanten komen graag terug bij ons en bevelen ons dan ook vaak aan. Dit hebben wij te danken aan de kwaliteit van onze werkzaamheden en onze heldere werkwijze. Wij bouwen niet alleen aan uw bouwproject, maar ook aan een langdurige samenwerking.

Voorbeelden van projecten in Hilversum

Wij hebben al veel klussen mogen uitvoeren, waardoor we veel expertise hebben opgebouwd. Onze vakmensen binnen ons bouwbedrijf beschikken dan ook over veel ervaring en voorzien u graag van deskundig advies. Uw bouwklus in Hilversum is dan ook in goede handen bij ons. Hieronder vindt u enkele voorbeelden wat wij voor u kunnen uitvoeren.

 • Het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw
 • Verbouwing van uw badkamer
 • Een huis laten bouwen
 • Het van een renovatie, denk aan een keukenrenovatie
 • Aanbouw van uw woning
 • Het vervangen van ruitschade
 • Alles rondom woningbouw

Zoals u ziet is ons bouwbedrijf breed inzetbaar. Kijk ook eens bij de sectie afgeronde projecten om een betere impressie te krijgen.

De werkwijze van ons bouwbedrijf

Ons bouwbedrijf in Hilversum hecht veel waarde aan een goede samenwerking. Duidelijk afspraken en een helder kostenoverzicht zijn hiervan de basis. Dit is niet alleen voor ons fijn, maar ook voor u als klant. U weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Klanten in Hilversum geven vaak aan dat ze deze werkwijze een van onze belangrijkste voordelen vinden.

Bel of mail direct!

Wilt u een van onze vakmensen telefonisch spreken, dan kunt u bellen naar 06-22354172. U kunt ook mailen naar [email protected] of het contactformulier invullen op de website. De zoektocht naar een geschikt bouwbedrijf in Hilversum stopt bij De Klerk Bouw!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]