Bouwbedrijf Soest

Vind hier uw bouwbedrijf in Soest

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Soest? Heeft u een bouwproject liggen dat u graag afgerond wilt zien worden? Wilt u dat vakmensen met oog voor detail en kwaliteit de klus van u overnemen? En wilt u ook nog eens scherpe prijzen voor de beste kwaliteit? Dan bent u bij bouwbedrijf De Klerk Bouw aan het juiste adres. Wij zijn als aannemersbedrijf al jaren werkzaam in Soest en hebben al veel klanten mogen helpen!

Nieuwbouw en verbouw

Voor alles rondom woningbouw, verbouwingen en renovatie kunt u bij ons bouwbedrijf in Soest terecht. Zo kunnen wij extra ruimte voor u creëren. Denk aan het plaatsen van een dakkapel, dakopbouw of een aanbouw in Soest. Zo creëert u meer vierkante meters en zal uw woning in waarde stijgen. Door onze expertise kunnen wij uw wensen omzetten in daden. Laat u dan ook adviseren en informeren door een bouwbedrijf met vakmensen.

Bouwbedrijf Soest

Badkamer of keukenrenovatie?

Heeft u een badkamer die er slecht uitziet door ouderdom of bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor een keukenrenovatie. Door te gaan renoveren kunt u een slecht uitziende gedeelte van uw woning in Soest eenvoudig een frisse, nieuwe look geven. Wij helpen u graag met het maken van de plannen en kunnen voor u een offerte op maat maken. U hoeft enkel even contact met ons op te nemen.

Bouwbedrijf De Klerk Bouw

Wij zijn een aannemersbedrijf dat vele diensten onder een dak aanbiedt. Dit is mogelijk, omdat wij enkel vakmensen in dienst hebben. Medewerkers die van aanpakken weten en voor elk probleem een oplossing hebben. Dit resulteert in tevreden klanten en positieve aanbevelingen in Soest. Klanten roemen ons om onder meer het volgende:

 • Een klantgerichte werkwijze
 • Goede samenwerking en heldere prijsafspraken
 • Vakmanschap en fraaie afwerking
 • Adviserende rol voor, tijdens en na het bouwproces
 • Vast aanspreekpunt en snel kunnen schakelen

Wij staan voor u klaar!

Plannen voor een aanbouw, het plaatsen van een dakkapel of wilt u een huis laten bouwen? Wat het project ook is, maak uw situatie aan ons kenbaar. U kunt op verschillende manieren met ons bouwbedrijf in contact komen. U kunt ons telefonisch (030 – 8893980) of per e-mail ([email protected]) bereiken. Wij komen graag bij u langs in Soest. Voor een bouwbedrijf in Soest is De Klerk Bouw uw partner.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]