Bouwbedrijf Baarn

Betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf in Baarn

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Baarn? Kies dan voor bouwbedrijf De Klerk Bouw. Wij zijn een aannemersbedrijf met veel ervaring en hebben al veel klanten in Baarn kunnen helpen. Klanttevredenheid is uitermate belangrijk voor ons. Veel van onze klanten blijven dan ook maar al te graag gebruikmaken van onze diensten en daar zijn wij trots op! Wat kan onze aannemer voor u in Baarn betekenen?

Keukenrenovatie, dakopbouw of verbouwing huis?

Ons bouwbedrijf voert al jaren een breed scala aan bouwklussen uit. De meeste projecten waarbij wij hulpen bieden, hebben betrekking op de woningbouw. Denk aan een verbouwing van de garage, het plaatsen van een dakkapel of een complete keukenrenovatie. Niet is ons te gek. Een verbouwing is leuk en de plannen zijn allemaal snel gemaakt. Echter, is het van groot belang dat u zich goed laat adviseren door een vakman. Ons bouwbedrijf helpt u hier graag bij. Wij zullen u voor, tijdens en na het bouwproject voorzien van deskundig en vrijblijvend advies. Daarom is ons bouwbedrijf in Baarn een verstandige keuze.

Ook voor al uw onderhoud

Naast nieuwbouw, woningbouw en verbouwingen voeren wij ook regelmatig onderhoud en renovatie in Baarn uit. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van uw constructies, omgeving of bezittingen verlengt wordt. Bovendien is het plegen van goed onderhoud belangrijk voor uw portemonnee. U zult er toch niet aan moeten denken uw complete aanbouw of dakopbouw te moeten vervangen door achterstallig onderhoud? Neem contact op met bouwbedrijf De Klerk Bouw om uw situatie te bespreken en vraag naar alle mogelijkheden.

Bouwbedrijf Baam

De kracht van ons bouwbedrijf!

Doordat er verschillende bouwbedrijven in Baarn zijn en de keuze hierdoor enorm is, proberen wij ons door middel van enkele punten te onderscheiden. Niet voor niets blijven klanten in Baarn bij ons terugkomen en gebruikmaken van onze diensten. Bij ons profiteert u van:

 • Klantgerichte werkwijze
 • Bereikbaar buiten werktijden
 • Duidelijke prijsopgaven
 • Vakmanschap
 • Een vaste aannemer voor al uw vragen

Schakel ons aannemersbedrijf in!

Iedere situatie is uniek en vereist een specifieke aanpak. Van een huis laten bouwen tot aan een keukenrenovatie; wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. U kunt ons aannemersbedrijf telefonische bereiken (06-22354172) of per e-mail (info@deklerkbouw.nl). Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze site in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en komen graag bij u langs in Baarn. Ons bouwbedrijf in Baarn staat voor vakmanschap en kwaliteit!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : info@deklerkbouw.nl

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | info@deklerkbouw.nl