Bouwbedrijf Bilthoven

Een vakkundig bouwbedrijf in Bilthoven

Aannemersbedrijf De Klerk Bouw is een bouwbedrijf in Bilthoven waar u terechtkunt voor al uw maatwerk bouwprojecten. Van een gehele keukenrenovatie, het plaatsen van een dakkapel of een huis laten bouwen; u bent bij ons aan het juist adres. Al jaren is ons aannemersbedrijf actief in Bilthoven en hebben hier veel klanten naar tevredenheid kunnen helpen. U bent bij ons bouwbedrijf dan ook zeker op de juiste plek voor het uitbesteden van uw bouwklus.

Woningbouw, aanbouw of keukenrenovatie?

Een van de vele voordelen van ons bouwbedrijf in Bilthoven is dat wij veel diensten onder een dak aanbieden. Hierdoor hebben wij in de loop der jaren veel ervaring en kennis opgedaan en kunnen wij u over diverse zaken vakkundig advies geven. Wilt u een aanbouw, dakopbouw of heeft u een ander woningbouw project? Laat dat maar aan de vakmensen van bouwbedrijf De Klerk Bouw over! Bent u benieuwd naar een impressie van onze werkzaamheden? Bekijk dan het portfolio op onze website.

Waarom ons aannemersbedrijf?

Veel van onze klanten in Bilthoven maken maar al te graag gebruik van onze diensten. We zien dan ook dat deze klanten blijven terugkomen. Hier zijn wij natuurlijk enorm blij mee. Hieronder vindt u een greep van wat klanten in Bilthoven en omgeving over ons gezegd hebben:

 • Uitstekende service en vakmanschap
 • Samenwerking met aannemersbedrijf De Klerk Bouw is top, vast aanspreekpunt en duidelijke prijsafspraken
 • Snelle oplevering van de werkzaamheden en ook buiten kantooruren bereikbaar
 • Oog voor detail en kwaliteit
 • Klantvriendelijke werkwijze en waar voor uw geld

Niet alleen verbouwingen!

Naast een verbouwing kunt u ook bij ons bouwbedrijf terecht wanneer u ruitschade heeft. In veel gevallen moet ruitschade zo snel mogelijk opgelost worden. Hierdoor kunt u rekenen op een 24-uurs glasservice. Ook voor renovatie of onderhoudswerkzaamheden in Bilthoven kunt u op ons bouwbedrijf rekenen. Tijdig onderhoud plegen is bovendien goedkoper dan uitstellen. Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Onze aannemers helpen u graag!

Nieuwsgierig en benieuwd wat een aannemer van De Klerk Bouw voor u kan uitvoeren? Wij gaan maar al te graag met uw bouwklus in Bilthoven aan de slag. U kunt ons bouwbedrijf bereiken door te mailen naar info@deklerkbouw.nl of het contactformulier in te vullen. Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 030 – 8893980. Ons bouwbedrijf in Bilthoven staat voor u klaar!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : info@deklerkbouw.nl

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | info@deklerkbouw.nl