Bouwbedrijf De Bilt

Ervaren en vakkundig aannemersbedrijf met scherpe prijzen!

Wanneer u een bouwbedrijf in De Bilt zoekt, dan is De Klerk Bouw de beste keuze. Of het nu het plaatsen van een dakopbouw, het realiseren van een aanbouw of een ander verbouwing in De Bilt is, door het gebruik van kwaliteitsmaterialen en een vakkundig afwerking hebben wij al vele tevreden klanten. Ons bouwbedrijf staat voor kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij maken enkele gebruik van de beste materialen en door onze nauwe samenwerkingen met leveranciers kunnen wij u de beste prijs aanbieden! Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan snel verder!

Van dakopbouw tot aan nieuwbouw

De Klerk Bouw is een aannemersbedrijf met een schat aan ervaring. Al jaren zijn wij werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Alles op het gebied van verbouwing, woningbouw en renovatie in De Bilt kunt u door ons laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een keukenrenovatie of het plaatsen van een dakkapel. Ook voor een complete aanbouw aan uw woning of een huis laten bouwen in De Bilt bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres.

Bouwbedrijf De Bilt

Kies voor het beste bouwbedrijf in De Bilt!

Het kiezen van een deskundig en betrouwbaar aannemersbedrijf is een lastige keuze. U hoeft dit niet elke dag te doen en juist een goede keuze maakt uw bouwproject in De Bilt tot een succes. Een goede samenwerking tussen bouwbedrijf en opdrachtgevers is dan ook van essentieel belang. Dit snappen wij bij De Klerk Bouw maar al te goed. Daarom bieden wij u het volgende:

 • De beste prijzen
 • Veilig werken (VCA-gecertificeerd)
 • Aannemers met een liefde voor hun vak
 • Ervaring en deskundigheid
 • Geen 9-tot-5-mentaliteit

(Ver)bouwen naar wens

Uw wensen staan bij ons bouwbedrijf in De Bilt centraal. Voordat we dan ook beginnen aan een keukenrenovatie, verbouwing, aanbouw of dakopbouw in De Bilt bespreken we alle wensen met u. Wij zullen u dan voorzien van advies en laten u eventuele andere mogelijkheden zien. Uiteraard brengen verbouwingen of onderhoud kosten met zich mee. Ons bouwbedrijf zal te allen tijde rekening houden met uw budget. Zo voorkomt u verrassingen en is uw bouwklus in goede handen.

Vraag vrijblijvend advies aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons bouwbedrijf? Neem snel contact op om uw specifieke situatie te bespreken. Bel 06-22354172 of mail naar [email protected]. Een aannemers van ons staat u te woord en/of komt graag bij u langs in De Bilt. Kiezen voor aannemersbedrijf De Klerk Bouw is de keuze maken voor het beste Bouwbedrijf in De Bilt!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]