Bouwbedrijf Utrecht

Bouwen aan een goede samenwerking

Het kiezen van een bouwbedrijf in Utrecht is al een klus op zich. Waar begint u uw zoektocht? En hoe weet u zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt? Het kiezen van een goed bouwbedrijf bespaart u veel kopzorgen. Vaak laten mensen zich dan adviseren door familie en vrienden. Dit zien we ook bij aannemersbedrijf De Klerk Bouw. Veel nieuwe klanten in Utrecht komen door middel van aanbevelingen binnen hun netwerk bij ons terecht. U kunt een aannemers bij ons inschakelen om een compleet huis te laten bouwen of voor kleinere verbouwingen als een dakopbouw of keukenrenovatie. Alles rondom bouwen is bij ons mogelijk!

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Doordat veel nieuwe klanten in Utrecht door aanbevelingen bij ons terecht komen, zijn de eisen die aan onze werkzaamheden worden gesteld hoog. Het verwachtingspatroon is hoog en dat moet ook. Een verbouwing van uw aanbouw, het plaatsen van een dakkapel of een keukenrenovatie is niet voor de korte termijn. U wilt er nog jaren van genieten. Daar zijn wij ons erg van bewust. Ons bouwbedrijf staat dan ook voor kwaliteit en vakmanschap. En dat tegen hele scherpe prijzen! Voor een impressie van onze bouwwerkzaamheden in Utrecht en omstreken kunt u ons portfolio op onze website bekijken.

Waar kunt u bij ons bouwbedrijf in Utrecht op rekenen?

Wij onderscheiden ons als bouwbedrijf van onze concurrentie door u diverse voordelen te bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor hulp bij verschillende (bouw)projecten. Doordat wij voor zowel bedrijven als particulieren in Utrecht werken, hebben wij veel ervaring opgedaan. Alles op het gebied van woningbouw hebben wij wel eens voorbij zien komen. Ook voeren wij regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Daarnaast mag u van ons het volgende verwachten:

 • Deskundig en betrouwbaar advies
 • Snelle oplevering van uw project
 • Geen 9-tot-5-mentaliteit
 • Vrijblijvend advies
 • Een uitstekende samenwerking

Een dakkapel, aanbouw of renovatie binnen uw budget!

Wij geven u de beste prijs! Dit zult u uiteraard tijdens de zoektocht naar een geschikt aannemersbedrijf in Utrecht vaker horen. Alleen maken wij het ook waar. Hoe zult u denken? Wij hebben nauwe contacten met leveranciers en zijn zo erg goed op de hoogte van wat er allemaal aangeboden wordt. Hierdoor is ons bouwbedrijf in staat u altijd de beste materialen en producten aan te bieden binnen uw budget.

Bel of mail ons!

Wilt u contact opnemen met ons bouwbedrijf in Utrecht? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt een e-mail sturen naar [email protected] of het contactformulier hiernaast invullen. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar op 06-22354172. Door te kiezen voor aannemersbedrijf De Klerk Bouw weet u zeker dat uw bouwklus bij een gerenommeerd bouwbedrijf in Utrecht in handen is.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]