Bouwbedrijf Zeist

Op zoek naar een bouwbedrijf in Zeist?

Aannemersbedrijf De Klerk Bouw is een bouwbedrijf in Zeist met al vele jaren ervaring. Het kiezen van een vakkundig bouwbedrijf is altijd een lastig keuze. Een verbouwing of renovatie is dan ook vaak een spannende periode. Gaat alles wel volgens planning? Blijven we binnen ons budget? Veelvoorkomende vragen tijdens het bouwproces en dat weten wij bij ons aannemersbedrijf dan ook maar al te goed. Door van tevoren goede afspraken te maken, weet u waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Uw bouwwerkzaamheden in Zeist zijn bij ons dan ook in goede handen.

Verbouwing, aanbouw of keukenrenovatie?

Wij zijn als bouwbedrijf breed inzetbaar. Denk aan een complete keukenrenovatie, een aanbouw in uw woning of het plaatsen van een dakopbouw of dakkapel in Zeist. Laat dat maar aan de aannemers van aannemersbedrijf De Klerk Bouw over. Eigenlijk kunt u alles rondom woningbouw laten uitvoeren door ons bedrijf. Ook voor onderhoud bent u aan het juiste adres bij ons. Neem gerust een kijkje in ons portfolio. Hier vindt u veel van onze afgeronde projecten en krijgt u een goed beeld van onze mogelijkheden. Foto’s zeggen namelijk meer dan duizend woorden.

Bouwbedrijf Zeist

De voordelen van ons bouwbedrijf in Zeist

Als bouwbedrijf hebben wij al vele klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Niets voor niet blijven klanten terugkomen en gebruikmaken van onze diensten. Uw tevredenheid is dan ook erg belangrijk voor ons. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent met de oplevering van de bouwklus in Zeist. Daarnaast profiteert u bij ons van:

 • Ervaring met vele bouwprojecten
 • Klantgerichte werkwijze
 • Vrijblijvend advies
 • Professionaliteit en deskundigheid
 • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Veilig werken, wel zo belangrijk!

Naast dat uw bouwproject goed afgeleverd moet worden, is veilig werken enorm belangrijk. Of het nu gaat om kleine projecten als het plaatsen van een dakkapel of grote projecten als een huis laten bouwen. Veilig werken is een must! Niet alleen voor de uitvoerder, maar ook de omgeving. Vaak vinden de verbouwingen plaats in en rond uw huis in Zeist, waardoor het van essentieel belang is dat de kans op gevaar wordt geminimaliseerd. Ons bouwbedrijf is dan ook VCA-gecertificeerd. Zo bent u er zeker van dat u met een bouwbedrijf in zee gaat dat veilig te werk gaat.

Neem direct contact op

Nieuwsgierig geworden wat een aannemers van ons voor u kan betekenen in Zeist? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier op onze website. Uiteraard kunt u ook bellen naar 06-22354172 of mailen naar [email protected]. Ons bouwbedrijf in Zeist gaat graag met uw project aan de slag!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha  Jan van Goyenstraat 3
  Heemstede

  Tel : 06-22354172
  E-mail : [email protected]

  google-plus-logo 

  Link partners
  © Bouwbedrijf De Klerk Bouw | Sitemap | [email protected]